KARSAD Karamürsel Sualtı Sporları Dernek ve Kulüp Başkanı Salih Zeki ve Reyhan Şirinoğlu çiftinin oğulları Eymen Deniz, dün akşam düzenlenen törenle delikanlılığa ilk adımını attı.

Dün Akşam Zeytinli Koru da düzenlenen sünnet  töreninde her şeyin kusursuz olduğu gözlendi.

KARSAD Karamürsel Sualtı Sporları Dernek ve Kulüp Başkanı Salih Zeki Şirinoğlu ve Eşi Reyhan Şirinoğlu tek tek davetliler ile ilgilenerek ev sahipliği görevini en iyi şekilde yerine getirdiler.

Sünnet Düğününün evlenme düğünü gibi olduğunu belirten davetliler, sanatçıların birbirinden güzel seslendirdiği eserlere eşlik ettiler.

Zaman zaman dans ettiler. Çiftetelli oynadılar ve bol bol halay çekilen düğünde herkesin doyasıya eğlendiği gözlendi.

Kalabalık ortamda gerçekleşen sünnet düğününe, Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya, siyasiler, ilçe daire amirleri, esnaflar,sivil toplum örgütleri, halk ile Şirinoğlu ailesinin yakınları ve çevreleri katıldı.

Düğüne katılan davetliler, Salih Zeki Şirinoğlu ve Eşi Reyhan Şirinoğlu çiftine  Eymen Deniz in Damatlığını da görmelerini temenni ettiler.

Salih Zeki Şirinoğlu ve Eşi Reyhan Şirinoğlu çifti de oğulları Eymen Deniz in sünnet düğününe katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Gazetemiz olarak, Delikanlılığa ilk adımını atan Eymen Deniz e geçmiş olsun dileklerimizi iletir iken, Salih Zeki Şirinoğlu ve Eşi Reyhan Şirinoğlu çiftine de oğulları Eymen Deniz in Damatlığını da görmelerini temenni ederiz.

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı