Karamürsel de 12 Temmuz 2019 Cuma günü saat 11.00 sıralarında evinden muayene olmak için Karamürsel Devlet Hastanesine gideceğini ailesine söyledikten sonra kayıplara karışan 19 yaşındaki İlknur Aktaş tan 3 günden beri haber alınamıyordu.

Ailesi tarafından Karamürsel ilçe emniyet müdürlüğüne ve daha sonra gazetemize durumun bildirilmesi üzerine önce gazetemiz daha sonra Kocaeli ndeki gazeteler olmak üzere ulusal basında yapılan haberlerle duyarlı vatandaşların sosyal medya paylaşımlarının sonrası bu akşam saatlerinde İstanbul Yeni Bosna da İlknur Aktaş ın görüldüğü tespit edildi.

 Kayıp İlknur Aktaş ın resmini görüp teşhis eden vatandaşların İstanbul Yeni Bosna 75.Yüzyıl Polis Karakoluna haber vermesi üzerine emniyet güçleri kayıp kızı teslim alarak polis karakoluna götürdüler ve Karamürsel deki ailesine haber verdiler.

Akşam saatlerinde Kayıp İlknur Aktaş ın babası Uğur Aktaş, İstanbul Yeni Bosna 75.Yüzyıl Polis Karakoluna gitti.

 Az önce saat 21.00 sıralarında baba Uğur Aktaş ,kızı İlknur Aktaş ı teslim aldığı ve şu an Karamürsel e gelmek üzere İstanbul dan  yola çıktığı bilgisi gazetemizin haber merkezine ulaştı.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı