Kocaeli nin Karamürsel İlçesinde Cuma günü devlet hastanesine muayene olmaya gidiyorum diyerek evden ayrılan 19 yaşındaki İlknur Aktaş tan 2 günden beri haber alınamıyor.

Acılı Aktaş ailesi, kızlarını görenlerin insaniyet namına emniyete “155 “ haber vermelerini istiyorlar.

Kocaeli nin Karamürsel ilçesi Gazanfer Bilge Mahallesi Kavak Mevkiinde ikamet eden Emine ve Uğur Aktaş çifti, kızları 19 yaşındaki İlknur Aktaş ın 12 Temmuz 2019 Cuma günü Karamürsel Devlet Hastanesine muayene olmaya gitmek üzere saat 11.00 sıralarında evden ayrıldığını belirtti.

İlknur Aktaş  ın  Cuma Akşamı eve gelmemesi üzerine Aktaş ailesi Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğüne durumu bildirdi. Karamürsel emniyet ekipleri, devlet hastanesinin kamera görüntüleri inceledi ve İlknur Aktaş ın Karamürsel Devlet Hastanesine gelmediği öğrenildi.

Aktaş Ailesi, kızları İlknur Aktaş ın bu süreç zarfında başörtüsünü açabileceğini ve kısa bir süre önce de saçlarını yeşile boyattırdığını, erkek arkadaşı olmadığı için evlilik gibi kaçma durumunun olmayacağını, evden ayrılmadan önce veda mektubu bırakmış olduğunu belirtti.

İlknur Aktaş ın hayatından endişen eden ailesi, kızlarını görenlerin emniyet ekiplerine ve 0.537.9321541-0.531.2062350 nolu telefonlara insaniyet namına haber vermelerini istiyorlar.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı