KARSAD, Karamürsel Belediyesi ile Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi işbirliği ile KARSAD Derneğinde “Yaza Merhaba” programı düzenlendi.
Programa, Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Başkan Yardımcısı Can Özgülenç, Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Müdürü Kenan Mintaş, Gazi Vakfı Gazanfer Bilge Çocuk Yuvası çocukları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Etkinliğe katılan çocuklar, palyoça eşliğinde oyun oynadılar. Pamuk şekeri yediler. Yüz boyama ve çeşitli sürprizlerle doyasıya eğlendiler.
Çocuklar ve gençler, Karamürsel in yerel sanatçılarından Halil Kuğu nun söylediği birbirinden güzel eserlerle coştular.
KARSAD Başkanı Zeki Şirinoğlu “ 10 yıldan beri dernek olarak etkinliğimiz devam etmektedir. Amacımız gençler ile çocukları eğlendirmektir. Bu yıl etkinliğimizi yerel seçimlerden dolayı geç yaptık. Programımıza katılan davetlilere ve katkı da bulunanlara teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.
-
Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda 20 yıllık başkan görevi bırakıyor
-
Karamürsel’de motosiklet hırsızı yakalandı
-
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın: “İnşallah bu hizmetle Karamürsel’i mutlu ederiz”
-
Yalova’yı yağışlı hava bekliyor
-
Kocaeli Valiliği uyardı, kuvvetli yağış geliyor
-
Çaya zam geldi!
-
Kocaeli’de polis memuru intihar etti!
-
İş insanı Halit Yukay'ın Cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu'na Getirildi
-
Karamürsel Belediyesi'nden dolandırıcılık uyarısı!
-
KYK yurt ücretlerine yüzde 40 zam
-
Motorine zam bekleniyor
-
TÜİK, 2025 Yılı Ağustos enflasyon rakamları açıkladı!

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI-
Karamürsel Dereköy Sakinleri korkulu anlar yaşadı
-
Karamürsel 'de yangın
-
Karamürsel Avcı Köyü'nde Geleneksel 101.nci Pilav Günü Düzenlendi
-
Karamürsel'de Yangın
-
Cumhuriyet Halk Partisi CHP Yalova Altınova İlçe Başkan Aday Adayı Ali Kangal
-
Karamürsel’de 15. Geleneksel Laz Kültürü (Kada) Şenlikleri Düzenlendi