Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Ziyaret esnasında konuşma yapan Akparti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, "Karamürsel ilçesi olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a çok değer veriyoruz. Kendisinin de buraya çok değer verdiğini biliyoruz." dedi.

Başkan Büyükakın da yoğun bir seçim sürecini geride bıraktıklarını belirtti. AK Parti teşkilatlarına teşekkür eden Büyükakın, şunları söyledi: "Bizim gerçek gücümüz teşkilatlarımızın çalışmalarıyla ortaya çıkar. Tek başımıza bizler anlam ifade etmiyoruz. Bundan sonraki süreçte de bizim gözümüz, kulağımız olun. Bizler hizmet etmek için bu yola çıktık. Kulağımıza gelmezse gözümüz görmezse hiçbir çalışmamızın anlamı yok, bunun da en doğru yolu teşkilatlarımızın saha olmasıdır. Geçmişte çok katkılarınız oldu bundan sonraki süreçte de aynı şekilde arkamızda olmanızı bekliyorum." Büyükakın, daha sonra Karamürsel’deki esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

Karamürsel esnafından gelen dalçık ın ne zaman başlanacağı sorusuna Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın “ yakın bir zamanda ihale yapılacak açılacak” ifadelerini kullandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Karamürsel Belediyesine de yaptığı ziyaretin ardından Kocaeli ye döndü.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı