1994 yılında Kocaeli nin Karamürsel ilçesinde  yaşayan ve 23 yaşındayken kaybolan Sebahat Çelik, Yalova Asayiş Şube  Müdürlüğü ekiplerinin 15 günlük çalışmasının ardından çözüldü.

Karamürsel İlçesi Dereköy Gazanfer Bilge Mahallesinde ikamet eden Sebahat Çelik in ağabeyi Sabahattin Kutlu, kardeşinin bulunması yönünde yıllarca Türkiye nin her yerinde arama yaparken bir taraftan da adli makamlarda mücadelesini sürdürdü.

Geçtiğimiz günlerde enişte Muhlis Mutlu nun gözaltı sürecinde itiraf etmesi üzerine Sebahat Çelik in hamile olduğunu ve çocuğun düşmesi yönünde karnını tekmelediğini ve bu esnada Sebahat Çelik in hayatını kaybettiğini Yalova Ağır Ceza Mahkemesinde itiraf ettiği Sebahat Çelik in ağabeyi Sabahattin Kutlu tarafından öğrenildi.

Muhlis Mutlu bu cinayeti tek başına işlediğini ikamet ettiği İstanbul Arnavutköy de Sebahat Çelik i gezdirmek dışarıya çıkarttığını, Tayakadın Mevkiinde karnını tekmelediğini ve boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği belirtildi.

Sebahat Çelik in eniştesi Muhlis Kutlu nun itiraf üzerine Sebahat Çelik in cesedinin bulunması yönünde arama çalışmalarının başlatıldığı bilgisine ulaşıldı.

Yalova Ağır Ceza Mahkemesi Sebahat Çelik in katil zanlısı enişte Muhlis Mutlu, cinayetini azmettiren baba Salih Kutlu, halası Vahide Mutlu, delilleri yok eden kuzen Tuncay Mutlu nun tutuklanmasına karar verdi.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı