Engelliler Yaşlılar ve Kimsesizler Karamürsel Derneğinin 1.Geleneksel İftar Yemeği Hayırsever Vedat Yılmaz öncülüğünde Karamürsel Öğretmenevinde gerçekleşti.

Kalabalık ortamda gerçekleşen iftar yemeğine Karamürsel Belediyesi Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya dernek üyeleri, sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri katıldı.

Engelliler Yaşlılar ve Kimsesizler Karamürsel Derneği Başkanı Nurcan Kaya yaptığı konuşmasında “ iftara gelen tüm davetlilere teşekkür ederim. Derneğimiz olarak 1.Geleneksel İftar Yemeğini veriyoruz. Bundan sonra her ramazan ayında geleneksel iftar yemeği vermeye devam edeceğiz. Desteklerinden ve katkılarından dolayı Hayırsever Karamürselli Hemşerimiz Vedat Yılmaz a şahsım ve derneğimiz adına sonsuz teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu.

İftar yemeğinden sonra konuşma yapan Hayırsever Karamürselli Vedat Yılmaz “ Ramazan Kardeşliktir. Muhtaç olana kucak açmak, sofralarımızı paylaşmak, kardeşliği yaşatmak geleneğimizde vardır” dedi.

Engelliler Yaşlılar ve Kimsesizler Karamürsel Derneği Başkanı Nurcan Kaya tarafından Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya ile Hayırsever Vedat Yılmaz a plaket takdim edildi.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı