Bosna Hersek Türkleri Dayanışma Yardımlaşma Derneği ile İstanbul Bosna Sancak Kültür Yardımlaşma Derneği tarafından Karamürsel in Karapınar Mahallesinde dün akşam iftar programı düzenlendi.

Karamürsel Karapınar Mahallesi'nde organize edilen iftar programına yaklaşık 3 bin kişi katıldı.  Bosna Hersek'in Ankara Büyükelçisi Bakir Sadoviç, yaptığı konuşmada, "Türkiye ve Bosna Hersek arasındaki dostluklarımız devam ediyor ve her geçen gün ve ilerliyor." dedi.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı da "Balkanlar'dan gelenler olarak, bir liderimiz var; Türkiye Cumhuriyetini kuran Mustafa Kemal Atatürk, onun ilkeleri ve inkılâpları var. Atatürk bizim kılavuzumuz. Ortak paydamız bir Allah, bir devlet. Hangi partiyi tutarsanız tutun, hangi partiye oy verirseniz verin ama ayrışmadan hep birlikte hareket edelim." ifadelerini kullandı.

İftar programında konuklara Boşnak böreği ve Boşnak yöresine özgü hurmaşitsa tatlısı da ikram edildi. Programda ayrıca Genç Bosna Hersek İlahi Grubu tarafından ilahiler okudu. Daha sonra Bosna Hersek Sevdalinka Korosu Türkçe ve Boşnakça türküler söyledi.

İftar programına, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, Karapınar Mahallesi Muhtarı Rasim Güvenaltın, Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma Yardımlaşma Derneği Başkanı Erhan Yılmaz ve Bosna Sancak Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhammed Sancaktar ile Boşnak kökenli vatandaşlar katıldı.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı