Karamürsel Asayiş Güvenlik ve Trafik Hizmetleri Derneği tarafından Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğünde çalışanlara iftar yemeği verildi.
Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde dün akşam verilen iftar yemeğine, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya,Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Okan Tekin,İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir,emniyet personeli ve aileleri,ilçe daire amirleri,siyasi partiler ile sivil toplum örgütleri katıldı.
Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Okan Tekin, yaptığı konuşmada, "Meslektaşlarımızı bir araya getiren Karamürsel Asayiş Güvenlik ve Trafik Hizmetleri Derneği Başkanı ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Ülkemiz için, devletimizin bütünlüğü için canlarını seve seve feda etmekten kaçınmayan şehitlerimiz için Allah'tan rahmet diliyorum. Fedakarca görev yapan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.
Karamürsel Asayiş Güvenlik ve Trafik Hizmetleri Derneği Başkanı Murat Sağır da programa katılanlara teşekkür ederek, "Bizler dernekle emniyeti bir araya getirerek Karamürsel'de güzel şeyler yapmak istiyoruz. Farklı projelerle güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Emniyetimiz 24 saat endeksli çalışıyor. Emekleri çok büyük. Çocuklarından ayrı çalışıp ayrı yaşıyorlar. Onlara müteşekkiriz. Onlar, şanlı bayrağımızın inmemesi, vatanımızın bölünmemesi için gece gündüz mücadele ediyorlar. Bu uğurda şehit oluyorlar, gazi oluyorlar. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum."
Karamürsel İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir tarafından görevde olan polis memurlarına ve şehit düşenlere dua edilmesinin ardından iftar yemeği sona erdi.
-
"Dur ihtarına uymayan sürücülere 200 Bin TL ceza geliyor"
-
Osmaniye'de deprem!
-
Karamürsel Belediyesi’nden Muhtarlar Günü’nde Anlamlı Buluşma
-
Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’tan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı
-
Kocaeli susuz kalıyor!
-
Kocaeli dahil 7 ilde büyük deprem tatbikatı
-
Saadet Partisi 9.Olağan Karamürsel İlçe Kongresi Yapılıyor
-
TÜİK açıkladı! Batı kiradan Doğu gıdadan dertli
-
Karamürsel’de Meme Kanserine Karşı Farkındalık Semineri Düzenlendi
-
Karamürsel'de meme kanseri farkındalığı için yürüyüşü düzenlendi
-
Şevval ve Muhsin Can evlendi
-
Karamürsel‘de Pembe giy, gel! “ Meme Kanseri Farkındalık Yürüyüşü”

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI