31 Mart 2019 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçim’inde Gölcük Belediye Başkanlığına seçilen Av. Ali Yıldırım Sezer, İlçe Kaymakam Vekili Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Görüşme sırasında Kaymakam Narinoğlu, bu nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Sezer’e teşekkür ederek, Gölcük Belediye Başkanı seçilen Av. Ali Yıldırım Sezer’e Belediye Başkanlığı görevinde başarılar diledi.

Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer konuşmasında “Sevgili kaymakamımızın iyi dilek ve temennileri için teşekkür ediyorum. 31 Mart Yerel seçimleri demokratik bir yarıştı. Bu yarış neticesinde halkımızın teveccühü ile seçilmiş bulunuyoruz. Bu zamana kadar hizmet edenlere, Gölcük’ün kalkınması için taş taş üstüne koyanlara her zaman teşekkür ediyoruz. Bizde inşallah elimizden geldiğince hemşerilerimizin hizmetkârı olacağız. Gölcük’ün özellikle çarşı içinin canlanabilmesi, çekim merkezi olabilmesi, ticari, kültürel ve sosyal olarak canlanması için sizin de gayretleriniz olacak. Bu çerçevede sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumları ile uyumlu bir şekilde inşallah çalışacağız. Bu beş yıllık sürecin hem ilçemize ve hem de memleketimize hayırlar getirmesini diliyorum”



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı