AK Parti Altınova İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen pikniğine vatandaşlar büyük katılım sağlandı.

AK Parti Altınova Teşkilatının Bayraktepe Mesire Alanında gerçekleştirdiği birlik beraberlik pikniğinde Altınovalı vatandaşlar bir araya geldi.

GENİŞ KATILIM

Pikniğe; AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın, AK Parti Altınova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özkan Tekin, AK Parti İlçe yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Altınova'da yerel seçimlerde AK Parti'ye oy verdikleri için vatandaşlara teşekkür ederek, pikniğe katılanlarla sohbet etti.

"TEŞEKKÜRLER ALTINOVA"

Piknikte kısa bir konuşma yapan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Altınova Halkına bir kez daha bizlere güvenip görev verdikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah Altınova için yeni dönemde önemli projelere imza atacağız. Altınova için hep beraber çalışacağız. Bugün sizlerle burada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hepinize bol eğlenceler diliyorum” diye konuştu.

AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer'de "Birlik beraberlik pikniğimize katıldığınız için teşekkür ederim. Sizlerle beraber güzel bir gün geçirdik. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim" dedi.

"DOYASIYA EĞLENİLDİLER"

Bayraktepe Mesire Alanındaki pikniğe katılan vatandaşlar ve çocuklar doyasıya eğlendi. Yöresel oyunlar eşliğinde oynayan vatandaşlar, Altınova AK Parti teşkilatına piknik için teşekkür etti. Piknikte çocuklar içinde çeşitli oyunlar sergilendi. Oyun parklarında oynayan çocuklara top da hediye edildi. Piknik akşam saatlerinde sona erdi. Piknikte vatandaşlara etli pilav, ayran ve tatlı ikram edildi.

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı