Karamürsel de faaliyet gösteren Kara Ticaret Şirketinin sahiplerinden Erkan Kara nın eşi Uzman Klinik Psikolog Tülay ASAL KARA Gölcük ten sonra Karamürsel ilçesine de şube açtı.

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Atatürk Caddesi No.29 Kat.1 de faaliyet gösterecek olan Asal Psikolojik Danışma Merkezinin açılış törenine, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Saadet Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mehmet Özalay, CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, ilçe esnafları ile halk katıldı.

Yapılan duanın ardından işyerinin açılış kurdelesi Karamürsel Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yıldırım, Saadet Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mehmet Özalay tarafından kesildi.

Asal Psikolojik Danışma Merkezinin açılışına katılan tüm davetliler, Psikolog Tülay ASAL KARA ya başarılar dilediler.

Uzman Klinik Psikolog Tülay ASAL KARA kimdir?

Artvin / Borçka’da doğan Psikolog Tülay ASAL ilk, orta ve lise öğrenimini Gölcük’ de tamamlamıştır. 2008 yılında İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümünü onur öğrencisi olarak tamamladıktan sonra, Gelişim Psikolojisi stajını, Arkadaş Kreş Gündüz bakımevinde,  Klinik Psikoloji stajını, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi 7. Psikiyatri servisinde, Grup Terapisi Eğitimini, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Rehabilitasyon Merkezinde, Endüstriyel Psikoloji stajını, Ülker Holding de tamamladıktan sonra iş hayatına atılınca farklı gelişen çocukları yakından tanımak adına iki yıl rehabilitasyon merkezinde görev yapmıştır. Daha sonra engellilere kariyer kazandırma projesinde Genel Koordinatörlük görevini üstlenmiştir.

Sağlık Bakanlığının açtığı sınavda Klinik Psikolog ünvanını almaya hak kazanmıştır.

Kasım ayı 2009 – Aralık ayı 2013 tarihleri arasında Özel Aile Konak Hastanesinde Klinik Psikolog olarak 5 yıl görev yapmıştır.

Halen Asal Danışmanlık ve Rehberlik Merkezinde bireysel ve kurumsal danışmanlık hizmetine de devam etmektedir.

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı