Karamürsel’de dün gece saatlerinde engelli aracında kuruyemiş satarak geçimini sağlayan 50 yaşındaki Muktedir Çapur’u 30 bıçak darbesiyle öldüren Gürsel K., polis ekiplerinin takibi sonucu yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgi ve iddialara göre Karamürsel’de engelli aracıyla kuruyemiş satarak geçimini sağlayan Muktedir Çapur (50), dün gece saatlerinde Kayacık Mahallesi Akasya Sokak üzerinde bulunan evinde, Kandıra Açık Cezaevi’nde uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmaktan dolayı ceza yatan ve 1 haftalık izne çıkan Gürsel K. (25) tarafından 30 bıçak darbesiyle öldürüldü. Çapur’un kanlar içinde yerde yattığını gören ailesi 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

6 PAKET SİGARA VE 160 TL ÇALDI

 Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede boğazında kesikler olan Muktedir Çapur'un öldüğü tespit edildi. Tespitin ardından Çapur’un cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis ekiplerinin takibi sonucu yakalanan ve 160 TL, 6 paket sigara için Muktedir Çapur’u kendi evinde öldürdüğünü itiraf eden Gürsel K., Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi. Yalnız olmadığı öğrenilen Gürsel K.’ya yardım ettiği düşünülen şahsın yakalanması için ise çalışmalar sürdürülüyor.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı