Karamürsel de ilk bebek stüdyosu “ Stüdyo Meltem”  302 Ahmet in kızı Meltem Akbaş tarafından Atatürk Caddesi Hükümet Konağı Arkası No. 47 de törenle hizmete açıldı.

Faaliyete açılan “Stüdyo Meltem “ de yeni doğan bebek, aylık çekimler, 6 ay ve 1 yaş üstü doğum günü çekimleri, birbirinden farklı konseptlerde çekimler yapılıyor.

Ayrıca bayanlara ait özel kına organizasyonlarında bayan ekibi ile fotoğraf çekimler ininde yapıldığı öğrenildi.

“Stüdyo Meltem” in vesikalık ile düğün dış çekimi gibi çeşitli hizmetler ininde olduğu bilgisine ulaşıldı.

Stüdyo Meltem den bilgi ve randevu almak isteyenler, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Atatürk Caddesi Hükümet Konağı Arkası No.47 ye şahsen gelerek veya 0.541.4249803 nolu telefondan randevu alabilecekleri öğrenildi.

“Stüdyo Meltem” in açılış törenine, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yıldırım, Akparti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, CHP Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü, CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, ilçe daire amirleri, sivil toplum örgütleri, halk ve esnafın yanı sıra Kılıç ve Akbaş Ailesi ile yakınları katıldı.

Emekli Din Görevlisi Hasan Ateşoğlu tarafından yapılan duanın ardından Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık tarafından işyerinin açılış kurdelesi kesildi.

Davetlilere yaptıkları çekimler hakkında bilgi veren “Stüdyo Meltem” in sahibi Meltem Akbaş, Bebek Stüdyosu olarak Karamürsel ilçesinde bir ilkin açılışının yapıldığı bilgisini paylaştı.

Gazetemiz olarak “Stüdyo Meltem” i açan Meltem Akbaş a başarılar ve bol kazançlar dileriz.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı