Kaytazdere Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali Kangal, Belediye Meclis Üyesi Adayları, İl Genel Meclis Üyesi Adayları ile Proje Tanıtımı dün Kaytazdere Kültür Merkezinde saat 16.00 da büyük bir katılım ile gerçekleşti.

Aday ve Proje Tanıtım Programına, CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel, CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç, CHP Kaytazdere Belde Başkanı Menderes Kapal ve yönetimi, Altınova İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Tunalı, CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, CHP Subaşı Belediye Başkan Adayı Turan Canbay ile Kaytazdere Belde Halkı katıldı.

1 dakikalık saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşının ardından Aday ve Proje Tanıtım Programının Açılış konuşmasını CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç yaptı.

Açılış konuşmasını yapan Cemalettin Kılıç” CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık ı aramızda görmekten mutluluk duydum. Ahmet Çalık ı çok seviyorum. Ahmet Çalık ın Cumartesi günü gerçekleştirdiği aday ve proje tanıtımındaki kalabalığı görünce Ahmet Çalık ın Karamürsel Belediye Başkanı olacağını düşündüm ve Çalık a şimdiden Karamürsel Belediye Başkanlığı hayırlı ve uğurlu olsun diyorum.

Kaytazdere Belediye Başkanımız Ali Kangal, 5 yıllık hizmet süresinde Kaytazdere ye çok güzel hizmetler vermiştir. Kaytazdere Kaytazdere olalı Ali Kangal ile hizmet görmüştür.

Kaytazdere Beldemizde de Mart ın Sonu Bahar Olacak, Kaytazdere de Ali Kangal Yeniden Başkan Olacaktır. Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal ın Yaptıkları Hizmetleri Yapacaklarının Teminatıdır. Şimdiden Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal ı kutluyor ve Tebrik ediyorum” açıklamasında bulundu.

CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel konuşmasında “ Yerel seçimler halkın direk sorunlarını çözecek kurumlara mahsustur.

Türkiye de Beka Sorunu Yok

Cumhurbaşkanı insanları ötekileştiriyor ve kutuplaştırıyor. Türkiye de Beka Sorunu Yoktur. Ali Kangal ve Ahmet Çalık belediye başkanı seçildiğinde Türkiye bölünmeyecektir. Ezanlar Susmayacaktır. Türk Bayrağımız da dalgalanmaya devam edecektir.

Yerel Yönetimlerde iyi bir belediye başkanı kendi için çalışan değil, halkı için çalışandır. Kısacası halk için çalışan iyi bir belediye başkanıdır.

Türkiye de görev yapan en iyi belediye başkanlarından birisi de Yalova nın Altınova ilçesine bağlı Kaytazdere beldesinin belediye başkanı Ali Kangal dır.

Ali Kangal ın başkanlığında Kaytazdere halkı hizmet görmüştür.

Yerel Yönetimlerde belediye meclis üyeleri de belediye başkanı ile birlikte çalışır. Bu yüzden yerel yönetimler de belediye meclis üyelerinin de önemi büyüktür. Türkiye de İzmir i, Eskişehir gibi güzel hizmetler veren büyük belediyeler arasında küçük bir belde olan Kaytazdere Beldesi de Ali Kangal sayesinde çok çalışan, güzel hizmetler veren belediyeler arasında yer almıştır. Kaytazdere bugün küçük Eskişehir dir.Kaytazdere bugün küçük İzmir olmuştur. Kaytazdere Belediye Başkanımız Ali Kangal, Kaytazdere yi Küçük Eskişehir yapmıştır” dedi.

Görevleri dolan belediye meclis üyelerine plaket

Kaytazdere Belediyesinde görevlerini tamamlayan belediye meclis üyeleri Musa Günaydın, Ruhi Çınar ile Mehmet Aydın a CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel ile Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal tarafından plaketleri takdim edildi.

Kaytazdere Belediye Meclis Üyesi Adayları ile İl Genel Meclis Adayları Tanıtıldı

Musa Günaydın, Raif İbiş, Bilal Tunç, Bilgin Kurt, Korhan Tan, Engin Yalınkılıç, Burhan Aygül, Cevat Kurum ile Şennur Sarpen belediye meclis üyesi adayları

Mustafa Tunalı, M.Kemalettin Özbay ile Yaşar Dinçer İl Genel Meclis Adayları tek tek sahneye çağrıldıktan sonra topluca hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaytazdere ye Yapılacak Projeler Tanıtıldı

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal konuşmasında “ Kaytazdere de yaşayan ve yaşamını yitiren büyüklerimize, bugüne kadar Kaytazdere ye hizmet veren ve aramızdan ayrılıp ebediyete giden tüm belediye başkanlarımızı rahmetle anıyorum “ dedi.

Ali Kangal, Kaytazdere ye Yapılacak Projeleri Sine vizyon Eşliğinde Tanıttı

Yat Limanı

Kaytazdere ye tam donanımlı Yat Limanı yapılacak ve 200 kişi bu yapılacak olan yat limanında istihdamedilecek.

Yol

5 yıl önce Kaytazdere Belediye Başkanı olarak görev aldığım zaman beldemizde 7 kilometrelik yol vardı. Beş yıl içerisinde 80 kilometre yol yaptık.

Mezarlık Hizmeti

Kaytazdere Mezarlığının yanına Gasilhane, Morg ve herkesin abdest alıp namaz kılabileceği bir ortam hazırlayacağız.

Halı Saha

Kaytazdere nin bütün mahallelerine halı saha ile futbol ve basketbol sahası yapacağız.

Kültür Evi

Kaytazdere  belde merkezinde  bulunan eski ilkokulumuzun binasını Kültür Evi olarak yeniden inşa edeceğiz ve kısa bir zamanda Kaytazdere Halkı, Kültür Evi ne kavuşmuş olacak.

3.Etap Sahil Düzenlemesi

Kaytazdere Belediyesi olarak 3.Etap Sahil düzenlemesi yapılacak ve mavi bayrak standartlarına getirilecek.

Piknik ve Kamping Alanı

Yapacağımız Yat Limanının arkasında bulunan çamlık alanında Piknik ve Kamping Alanı oluşturacağız.

Dışarıdan gelenlerin konaklamaları için bu alana bungalov konakları inşa edeceğiz.

Emeklilere Ucuz Çay, Yemek ve İçecek

Kaytazdere nin mahallerinde Belediye Sosyal Tesisleri yapacağız. Bu sosyal tesislerde beldemizde yaşayan emeklilerimiz, ucuz çay, ucuz içecek ile ucuz yemek yeme imkânına sahip olacaklar.

Güneş Enerjisi Projesi

Kaytazdere de  “GES” i hayata geçireceğiz. GES Projesine Kaytazdere Belediyesi kaynak yaratacaktır. Vatandaşlarımızı bu konuda teşvik edeceğiz.

Enerji Kooperatifleri oluşturacağız.

Kaytazdereliler olarak, küresel ısınmanın engellenmesine katkı sağlayacağız.

Çöp Ayrıştırma Projesi

Almanya seyahatimde şehirlerde çöp konteynırları görmedim. Bu yüzden ileriki zamanlarda Kaytazdere sokaklarında bulunan çöp konteynırlarını kaldıracağız. Kaytazdere Belediyemiz tarafından her eve ücretsiz kapaklı kovalar teslim edeceğiz. Belediyemize ait çöp araçları geçerken vatandaşlar evlerinden kapalı çöp kovaları çıkartacaklar ve böylece görsel kirlilikten ortadan kalkmış olacak.

Sokak Hayvanlarına Rehabilitasyon Merkezi

Kaytazdere Beldesine sokak hayvanları için rehabilitasyon merkezi yapacağız. Sokak hayvanları içinde beslenme noktaları oluşturacağız. Hayvan severler için de rehabilitasyon merkezinin yanında bir kafeterya inşa edeceğiz.

Yaşlılara Aşevi

Daha önce başlattığımız Sevgi Evi Projemizi farklı bir boyuta çevirerek Sevgi Evi kapsamında yaşlılarımıza hizmet vermek için aşevi kuracağız.

Çocuk Parkları

Yeni çocuk parkları yapacağız. Eski çocuk parklarını da yeniden elden geçireceğiz.

Yürüyüş Parkurları

Doğada yürüyüş “ trekking” parkurları oluşturacağız ve Kaytazdere de Turizm in gelişmesine katkıda bulunacağız.

Engelliler Yaşam Alanı

Kaytazdere de engellilere özel yaşam alanları oluşturacağız.

Ücretsiz Ulaşım

Hasta ve yaşlılara belediyemiz tarafından ücretsiz ulaşım sağlanacaktır.

Kurban Kesim Alanları

Kaytazdere halkının rahatlık kurban kesmeleri için tam donanımlı kurban kesim alanları oluşturacağız.

Eğitim Atölyeleri

Kaytazdere Kültür Merkezi olan binamızda kurulacak olan eğitim atölyelerinde öğrencilerimiz için etüt faaliyetleri yapılacak.

Eğitim Merkezi Lojmanlarına Hizmetler

Karamürselbey Eğitim Merkezi ve Lojmanlarının su, kanalizasyon hizmetleri ve çocuk parkları vb.hizmetler, yapılan protokoller sonucu bundan sonra Kaytazdere Belediyesi tarafından karşılanacak.

Mobesa

Kaytazdere yaşayan halkımızın can güvenliklerini sağlamak amacı ile tüm mahalle ve sokaklarımıza mobesa kameraları takılacak.

İstihdam

Kaytazdere Beldesinde yaşayan gençlerimize ve işsiz kardeşlerimiz için belediyemiz öncülüğünde istihdam yaratacak çalışmalarımız olacak.

Sosyal Faaliyetler

Kaytazdere de kültürel, sosyal ve sanatsal faaliyetlere ağırlık vereceğiz.

Alternatif Turizm

Kuş Gözlem Noktası

Spor Kenti

Mahalle Kreşleri

Kent Çarşısı

Emekli Hobi Bahçeleri

Muhtaçlar Evi

Fakülte Yüksekokul Projesi

Hastane Projesi

Kapalı Pazar

Aday ve Proje Tanıtımının ardından CHP Kaytazdere Seçim Koordinasyon Merkezinde belde halkına CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel ile Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal tarafından lokma ikram edildi.

Davetliler, davul zurnalar eşliğinde halay çekerek Mart ın sonu Bahar sloganları ile eğlendiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı