Karamürselli Uzman Psikolog –Psikoterapist Dila Demir tarafından İnönü Caddesi Hakan Kurt Sokak No.15/3 de Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri açıldı.

Kocaeli ve Yalova da başarılı hizmetlerin yanı sıra deneyim ve tecrübe kazanan Dila Demir tarafından memleketi olan Karamürsel ilçesinde bugün saat 14.00 de açılışı yapılan Psikolojik Danışmanlık Hizmetlerinde,

Bireysel Psikoterapi, Çocuk ve Ergen Psikoterapisi, Evlilik ve Çift Terapisi, Kurumsal Danışmanlık, Öğrenci Danışmanlığı, Psikolojik Testlerin yanı sıra Hipnoterapi uygulamalarının yapılacağı öğrenildi.

İzmit Psikolog ve İzmit'in tüm ilçelerinde hizmet vermekte olan Dila Demir'den randevu almak için 0 262 452 1314 numaralı telefonu kullanabilirsiniz.

Uzm. Psikolog-Psikorapist  Dıla Demir den  randevu  almak isteyenler  0.262.4521314 nolu telefondan ulaşabilecekler.

Açılış Törenine, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Akparti Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel, Taşdan İnşaatın sahibi Aşık Taşdan, esnaflar ile Dila Demir in ailesi ve yakınları katıldı.

Gazetemiz olarak Karamürsel ilçesine Psikolojik Danışmanlık Hizmetlerini açan Uzm. Psikolog-Psikoterapist Dila Demir kardeşimize başarılar dileriz.

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı