Karamürsel in Dereköy Mahallesinde bugün meydana gelen yangını çocukların çıkarttığı iddia edildi.

Karamürsel Dereköy Mahallesi Hamza Sokakta bugün saat 15.00 sıralarında meydana gelen yangının okul çıkışı yaşları küçük olan öğrenciler tarafından çıkarıldığını, görgü şahitleri gazetemizin ihbar hatlarına bildirdi.

Uzun yıllardan beri park halinde bulunan fiber kasalı Anadolu marka aracı ateşe veren öğrencilerin birde yangında ateşten atlayarak oyun oynadıklarını dile getiren görgü şahitleri, çocukları yangın mahallinden güçlükle kovaladıklarını anlattılar.

Çocukların çıkarttığı yangın ağaçları da sıçraması üzerine Karamürsel Belediyesi İtfaiye ekiplerine bildiren  görgü şahitleri, yangının çok kısa bir süre içerisinde söndürüldüğünü bir can kaybının yaşanmadığını dile getirdiler.

Görgü şahitleri “ çocuklarımızın yangın çıkartmaması ve ateşle oynamamaları konusunda gerek okullarda gerekse aileler tarafından bilgilendirilmesi gerekir. Bugün yangını çıkartan yaşları 8 ile 10 arası olan 5 öğrencinin can kaybı yaşanmamasına görgü şahitleri olarak engel olduk. Başka bir yerde büyüklerin olmadığı bir ortamda tekrar öğrenciler tarafından çıkartılan bir yangında can kaybı yaşanabilir. Çocuklarımıza aileler sahip çıkmalıyız” diye uyardılar.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı