Trabzon Ürünlerini Türkiye Geneline Tanıtmak İçin Yola Çıkan Trabzon Kültür Turizm ve El Sanatları Tanıtım Tırı  Karamürsel İlçesine bugün geldi.

Trabzon Kültür Turizm El Sanatları Tanıtım Tır ı İnönü Caddesi İlhan Çınar Alanı Cuma Pazarı Şehir Hamamın karşısı sahilde bugün stant açtı. Yarın da Karamürsel de olacağı öğrenildi.

Karamürsel ilçesinde stant açan Trabzon yöresel lezzetler TIR’ında, Trabzon'un meşhur ürünlerinden tereyağı, Trabzon'un ünlü tulum peyniri, Kuymaklı Peynir, Kaşar, Bal çeşitleri, Çay, fındık, Trabzon peyniri, kemençe ve Kurbanlık Sürmene bıçağı,bakırdan yapılmış ürünler ile eşarba kadar bütün yöresel ürünler bulunuyor.

"TRABZON’DA ÜRETİLEN DOĞAL ÜRÜNLER BULUNUYOR"

 Trabzon Kültür ve Turizm Değerleri Tanıtım TIR’ı sorumlusu Hüseyin Taşçı, amaçlarının Trabzon ürünlerinin bütün Türkiye geneline tanıtılması olduğunu söyleyerek, "Trabzon kurabiyesi, tereyağı, Trabzon’un yöresel peynir çeşitleri, bal, fındık sürmene bıçağı, kemençe gibi Trabzon’a ait bütün yöresel ürünleri bu TIR’da bulabilirsiniz.

İlhan Çınar Alanına açtığımız Yöresel Ürünler Tırı standımıza tüm Karamürsellileri bekliyoruz. Amacımız Trabzon ürünlerini Türkiye geneline tanıtmak. Şimdiden ilginiz için tüm Karamürsel halkına teşekkür ediyorum" dedi.

İletişim. Trabzon Kültür ve Turizm Değerleri Tanıtım TIR’ı sorumlusu Hüseyin Taşçı 0.537.3677271







 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı