Saadet Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı tarafından bu akşam düzenlenen toplantıda Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mehmet Özalay ın olduğu açıklandı.

Karamürsel Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen toplantıda konuşma yapan Saadet Partisi Karamürsel İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Aydın “ 2019 yerel seçimlerimizin başta Karamürselimiz olmak üzere, ülkemize ve milletimizin hayrına sonuçlar meydana getirmesini temenni ederiz.

Saadet Partisi olarak bugüne kadar milletimize en güzel hizmetleri yapacak, liyakatli, dürüst kadrolar ile siyaset sahnesinde yer aldık.

Oy oranları yüksek olan partilerin bile bazı seçim bölgelerinde ittifaklar yaparak aday göstermedikleri seçim bölgeleri olmuştur. Fakat Saadet Partimiz yurdumuzun her seçim bölgesinde tek başına kendi adayını çıkartan bu seçimlerin tek partisidir.

Karamürselimizde de iki parti aday çıkartabilmiştir. Çaresizliğe terk edilen insanımızın adresi Saadet Partisidir.

Saadet Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı olarak,”dürüste yönetim,dürüst başkan” sloganımızla,belediye başkanlığına taşıyacağımız,liyakatli,dürüst,pırıl pırıl belediye başkan adayımız Mehmet Özalay dır “ dedi.

Konuşma yapan Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik “ iktidar 3 dönemden beri yani 16 yıl sürecinde gerek genel de gerek yerel yönetimlerde başarısız olmuş ve sınıfta kalmıştır.

Akparti Genel Başkanı sıkça en iyi dönem diyerek 94 ruhundan bahsetmektedir. 94 ruhu Liderimiz Necmettin Erbakan Hoca nın dönemidir.

94 ruhu demek Saadet Partisidir

Karamürsel başta olmak üzere Kocaeli genelinde Saadet Partisi Saadet Partisi belediye başkan adayları ile heyecanlıdır.

Saadet Partisi hiçbir parti ile ittifak yapmamıştır. Karamürseli emanet edeceğimiz belediye başkan adayımız Mehmet Özalay dır.Mehmet Özalay a başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Söz alan Saadet Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mehmet Özalay

Adaletli olacağız, Hakkaniyeti Baştacı edeceğiz

Doğruluktan Dürüstlükten ayrılmayacağız.

İstişare ile katılımcı bir yönetim sergileyeceğiz.

Liyakati esas alacağız. Emaneti ehline vereceğiz.

 

Bu şehrin ve insanımızın her derdine dert edineceğiz

İsrafı önleyeceğiz. Verimliliği esas alacağız.

Ranta rüşvete, torpile müsaade etmeyeceğiz.

 

Birleştirici olacağız. Ayrıştırmayacağız. Ötekileştirmeyeceğiz.

Aranızda olacağız. Ulaşabilir olacağız.

Şeffaf olacağız. Sizlere hesap vereceğiz

Kibirlenmeyeceğiz. Tevazuyu gönüllere nakşedeceğiz.

Azimle, aşkla, heyecanla çalışacak, koşacak, terleyeceğiz.

Nizamlı, intizamlı sistemli bir belediyeciliği hakim kılacağız.

Saadet Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı olarak “dürüste yönetim, dürüst başkan” sloganımızla Karamürsel e güzel hizmetler vereceğiz. Bütün siyasi görüşlere, herkese din, dil, ırk ayrımı gözetmesizin eşit davranacağız. Yaptığımız hizmetleri halka aktaracağız. Kısacası Karamürsel halkına hesap veren bir belediye başkanı olmak için ilk önce aday olarak karşınıza çıkıyorum.

Bu akşam Karamürsel Belediyesi Nikâh Salonunda yaptığımız bu törenle, Saadet Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı olarak Karamürsel Belediyesi ile Nikâh Salonunda nikah kıyıyoruz. 01 Nisan 2019 sabahı Karamürsel Belediye Başkanı olarak Saadet Partili Belediye Başkanı olacağım” açıklamasında bulundu.

Toplantıya, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik ve yönetimi, Saadet Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Nihat Yıldız, Saadet Partisi Karamürsel ilçe teşkilatı ve yönetimi ile Saadet Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mehmet Özalay ve partili üyeler katıldı.

Tanıtım programının ardından Karamürsel Belediye Binası önünde topluca hatıra fotoğrafı çekildi.

Saadet Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mehmet ÖZALAY KİMDİR?

1983 yılında İzmit te doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Karamürsel de tamamladıktan sonra Kocaeli Üniversitesi nde Rafineri ve Petro Kimya Bölümünü bitirdi. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetiminden mezun oldu.

Milli Görüş Teşkilatlarında görev alarak önce Anadolu Gençlik Derneği Teşkilatlanma Başkanlığı, daha sonra Saadet Partisi Karamürsel ilçe başkanlığında sırasıyla Siyasi İşler Başkanlığı, Teşkilatlanma Başkanlığı ile İlçe Başkanlığı görevinde bulundu.

Halen özel sektörde çalışan Mehmet ÖZALAY, evli ve iki çocuk babasıdır.

 

 

 

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı