AKPARTİ Karamürsel Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yıldırım ın Tanıtım Programı Kalabalık Ortamda Gerçekleşti

AKParti Karamürsel Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın aday tanıtım toplantısı bugün Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde saat.14.00 de gerçekleşti.

Karamürsel Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa, Akparti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, AKparti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AKparti İlçe Başkanı Recep Demirel, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Eliibeş, AKparti eski il başkanları Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan,  MHP Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz ve yönetimi ,STK lar ile ilçe halkı katılım sağladı. Tören alanına gelen vatandaşların çoğu salona sığmazken çoğu vatandaş programı ayakta takip etti.

HER ŞEY KARAMÜRSEL İÇİN

Aday tanıtım programında ilk konuşma yapan Akparti Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel” Katılan tüm davetlilere teşekkür ediyorum.

Belediye başkan aday adayları arkadaşlarımız Karamürsel de partimize yakışır bir şekilde seçim çalışmaları yapmıştır. Buradan tüm aday adaylarımıza da teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Karamürsel Belediye Başkan aday adaylarından mevcut belediye başkanımız İsmail Yıldırımı tekrar aday göstermiştir.

Yine Cumhurbaşkanımız Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Tahir Büyükakını çıkartması ve kendisinde Karamürselli olması bizlere ayrıca bir sevinç yaratmıştır.

Karamürsel de Akparti+MHP olarak Cumhur ittifakının adayı İsmail Yıldırım dır.31 Mart 2019 da yapılacak olan yerel seçimlerde kazanan belediye başkanı Cumhur İttifakının belediye başkanı olacaktır.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Kocaeli İl Yönetimi ile MHP Karamürsel ilçe yönetiminin Cumhur İttifakına sahip çıkmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Tevazu, Samimiyet, Gayret,” Her Şey Karamürsel İçin” dedi.

 

“KARAMÜRSEL KOCAELİ’NİN İNCİSİ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu “Ben iki gün önce  İsmail Yıldırım’ı aradım. Biz zaten seni aday olarak ilan ettik gelmesem olmaz mı dedim. Kabul etmedi. 15 yıldır biz hep bir aradaydık.

Karamürsel Kocaeli’nin incisi. Sahillerimiz dünyanın en güzel sahili oldu. Tıpkı sizin gönülleriniz gibi. Köylerimizi cazibe merkezi olma yolunda önemli adımlar attık. Özellikle Karamürsel köyleri. Bir gün gelecek, köyler şehirlerden daha değerli olacak” ifadelerini kullandı.

“BÜYÜKAKIN SİZLERE EMANET”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu “ Biz 31 Mart’tan sonra tezkeremizi alacağız. Hak ettik değil mi? Ayrılsak da beraberiz. Her zaman sizin yanınızda olacağız. Tahir Büyükakın kardeşimiz artık size emanet. Kocaeli’de siyaset uyum demek kardeşlik demek. Bu böyle geldi böyle gidecek. Halkın duasını almak kadar güzel bir şey yok. En büyük zenginlik o. AK Parti bunu yapıyor. Bazı insanlar var hiçbir şeyden memnun olmaz. Ama halkımızın büyük çoğunluğunun gözü gönlü açık. Hizmetleri görüp takdir ediyor. Hizmet eden ile etmeyeni ayırt ediyor. Artık manevi bir bakışı var ve değerlendiriyor. İnşallah 31 Mart’ta en güzel değerlendirmeyi yapacak. İsmail kardeşime bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum “dedi.

“HATA YAPABİLİRİZ”

 Programın ikinci kısımda adaylara söz hakkı verildi. İlk olarak Belediye Başkan Adayı ve mevcut başkan İsmail Yıldırım kürsüye çıktı. Coşkun bir alkış ile kürsüye çıkan Yıldırım, “Bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsun. Allah’ım beni ve sevenlerimi utandırma. 31 Mart’ta yapacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın adayı olarak karşınızda bulunuyorum. Hayat uzun ince bir yol ve biz de bu yolda hoş bir seda bırakmak için çıktığımız bu yolda hep arkamda olduğunu hissettirdiğiniz için size minnettarım. Her şeyi dört dörtlük yaptığımızı söyleyemeyiz. Bizler faniyiz ve hata yapabiliriz. Bizler asla bilerek isteyerek hata yapmadık. Bu yüzden başımız dik. Hep daha güzel ne yapabiliriz diye düşündük. Umutlarımızı ve hayallerimizi hiç kaybetmedik sürekli tazeledik” ifadelerini kullandı.

 

MUHALEFET PROJE VE HİZMET YERİNE BOŞ HAYALLER PEŞİNDE

Akparti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu konuşmasında “ Kocaeli nde aday tanıtım programının bugün burada 10.sını yapıyoruz.

Her aday tanıtım programımız düğün ve tören havasındadır.

Muhalefet,proje ve hizmet yerine boş hayaller peşine maalesef düşmektedir.

AKParti, insanı Allah için seven kurumsal bir partidir.Akparti olarak insanlara hizmet edebilmek için siyaset yapıyoruz.Bugüne kadar Kocaeli nde Akparti belediye başkanı olarak görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Durmak Yok, Çalışmaya Devam “ Dedi.

SEÇİMLER SANDIKTA KAZANILIR

Konuşma yapan Akparti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy” Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ı tekrar aday göstermiştir. Allah Yar ve Yardımcısı Olsun. 15 Yıl başarılı görev yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu na da hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Seçim sandıkta kazanılır. 31 Mart 2019 a kadar girilmedik ev, sıkılmadık el kalmasın” dedi.

 

 

SLAY VE SİNEVİZYON GÖSTERİSİ

Karamürsel Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yıldırım ın çocukluğundan bugüne kadar resimlerinden oluşan slayt ve konuşmalarını içeren sine vizyon gösterileri yer aldı.

 

“ATATÜRK’ÜN BEKÇİLERİ BİZİZ”

Karamürsel Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yıldırım “ Şimdi omuzlarımızda çok daha büyük bir yük var. Ben bunu tek başıma taşıyacağıma inanmıyorum. Bu yükü hep birlikte taşıyacağız. Şunu unutmayın hemşerilerim. Bu aziz millet Anadolu coğrafyasına girdiğinden beri sürekli bir mücadele içine girdik. İmparatorluklar kurduk yıkıldı. Bu cumhuriyetin kurucusu Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının bekçileri biziz. Gerçek Atatürkçüler biziz. Bu millet elimizden geldiğinden fazla inandık. Dünyanın tek devleti olacağını biliyoruz. Çünkü bizim önderlerimiz sağlam.

ŞEHRÜL EMİN

Cumhur ittifakının bir neferi olarak karşınızdayım. Kişilerin önemi yok. Medeniyeti yükseltmek için çıkılmış yolda önümüzde sağlam bir viraj var. 31 Mart yerel seçimİ. Bu ilçenin gelişmesini harika bir alan olarak sunulmasına destek istiyoruz. Bu seçimde Şehrül Emin seçilecek. İnsanların namuslarını emanet edebileceği, her daim çalışmaya hazır kişidir. Bu ilçe için gece gündüz çalışacak bir Şehrül Emin seçeceksiniz. Çok iyi düşünmeniz gerekiyor. Biz büyüklerimizden aldığımız emaneti korumak için gece gündüz çalıştık. Bizim alnımız ve ruhumuz açıktır. Önümüzdeki dönem de doğalgazı kalmayan bir Karamürsel için çalışacağız.

 “2013 KARAMÜRSEL’İNİ OLUŞTURACAĞIZ

 Çoğu projemizi tamamladık. Artık dün dünde kaldı. Bu gün yeni bir gün ve yeni şeyler söylemek lazım. 2023 Karamürseli’ni hep birlikte oluşturmak istiyoruz. Tahir Büyükakın abim ile birlikte bu güzel ilçeye hizmet etmek istiyoruz. Yeni dönem projelerimizi genç ekibimle çizmeye başladı. Biz söz verirsek bunu yerine getiririz. Lafla peynir ekmek gemisi yürümüyor. Hele belediyecilik hiç yapılmıyor. Eğer bize icazet verirseniz size hizmet etmek istiyoruz. Köylerimizi cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz. Köylerine dönüş yapanlara yardım edeceğiz. Baba toprağında ev yapmak isteyenlerin ruhsatlarından indirim yapacağıma şimdiden söz veriyorum. Biz dava insanıyız. Bizim koşarak yürüdüğümüz bu yolda sancağı elimizden alacak gençler yetiştirmek için sizlerden destek istiyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.”dedi.

“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ ZATEN YAPILMAKTA”

Kocaeli  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın “ Kocaeli’de Gönül Belediyeciliği zaten yapılmaktadır. Gönül belediyeciliğinin en güzel örneği yine Kocaeli olacak. Ben Büyükşehir Başkanıma teşekkür ediyorum ve hakkını helal etmesini itiyorum. İsmail Başkanımın Karamürsel’i ne kadar sevdiğini ve hizmet etmek istediğinin en iyi bilenlerdenim. Yeni dönemin en önemli özelliklerinden biri katılımcı bir şekilde yönetilmesi. Herkesin fikri alınacak. Hem Karamürsel’de hem Kocaeli’nin tamamında katılımcı belediyeciliği hayata geçireceğiz.

AKILLI BELEDİYECİLİK

 Diğer bir özelliği ise akıllı belediyecilik. Oluşturacağımız aplikasyonlar ile belediye yönetimlerine vatandaşın katılma imkanı vereceğiz ne yaparsak yapalım Yunus Emre’nin dediği gibi hepsinden iyisi gönüllere girmek. Varlık sebebimiz vatandaşa hizmet etmek. Gönül Belediyeciliğinde insanların rızasını kazanmak. İsmail kardeşim Karamürsel’in altyapılarının tamamını bitirdi. Bundan sonra ince işçilik kaldı. Onu da birlikte bitireceğiz. Örneğin bu şehre Denizcilik müzesi yakışır. Yılda 1 milyon 2 milyon ziyaretçinin olduğu güzel bir müze yapacağız inşallah.” Dedi.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı