Kocaeli CHP ve İYİ Parti raporlarını hazırlayarak genel merkezlerine gönderdi. CHP ve İYİ Parti’nin Kocaeli’deki ittifak çalışmaları kapsamında iki partinin yerel temsilcileri dosyalarını genel merkeze sundu. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Artık Ankara karar verecek” dedi

CHP ve İYİ Parti ittifakı çalışmaları kapsamında CHP İl Örgütü ve İYİ Parti İl Teşkilatı arasındaki görüşmeler sona erdi. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın katıldığı görüşmelerde iki taraf da taleplerini sıraladı. İYİ Parti Körfez’den vazgeçmedi. Öte yandan İYİ Parti’nin Çayırovayı da istediği öğrenildi.

KÖRFEZ VE ÇAYIROVA

 CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, daha önce ilan edilen belediye başkan adaylarının geri çekilmesinin söz konusu olmadığını söylemişti. İYİ Partililer ise Körfez ve Çayırova’yı istediklerini dile getirdiler. Tüm bu talepler masada görüşüldü. Yerel temsilciler, kendi aralarında bir mutabakat sağlayamadı. Ve görüşmeler rapor olarak iki partinin temsilcileri tarafından genel merkeze iletildi.

 İKİ LİDER BİR ARAYA GELECEK

Öte yandan Türkiye genelinde yaşanan ilçelerdeki anlaşmazlıkların çözülmesi için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bu hafta bir araya geleceği öğrenildi. Kocaeli gibi İstanbul ve İzmir’in ilçelerinde de İYİ Parti ve CHP’nin bir anlaşma sağlayamadığı biliniyor.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı