MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, yarından itibaren sahaya inerek büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıklarında Cumhur İttifakı'na, belediye meclis üyeliklerinde ise partilerine oy isteyeceklerini açıkladı.

MHP Kocael İl Başkanı Aydın Ünlü teşkilatıyla birlikte Tramvay Kafe'de bir araya geldi. Açıklamaya Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sami Acıkök, İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz, Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın, Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, Kartepe Belediye Başkan aday adayı Murat Kalender’in yanı sıra Dilovası Belediye Başkan aday adayı Tamer Saka da katıldı. Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün il dışındaki programı sebebiyle katılamadı.

HER ÜYEM ÇALIŞACAK 

Aylık ilçe başkanları toplantısında konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Her Türk milliyetçisi, her ülkücü, yakasına MHP üç hilal rozetini takıp seçim çalışması yapacaktır. Ülkücüler, Türk Milliyetçisi olduklarını bizim şeref madalyamızı takarak ve Türk Gün Gazetesi'ni okuyarak gösterecekler. Geçtiğimiz günlerde Kocaeli’deki Cumhur İttifakı'nın açıklanmasıyla yatığımız istişare toplantılarında tüm Kocaeli teşkilatları liderini yakından anlamış, Cumhur İttifakı'na inanmış bir mantıkla Cumhur İttifakı'nın adaylarını kabullenmiş seçim sathı mahaline baktığımızda ama fakat demeden Cumhur İttifakı'nın başarısı için 31 Mart akşamına kadar her dava arkadaşım her yöneticim her sivil toplum örgütü üyem çalışacaktır” dedi.

BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERDE DESTEKLEYECEĞİZ

Cumhur İttifakı'nın adaylarını da değerlendiren Başkan Ünlü, “Kocaeli’deki Cumhur İttifakı'nın adaylarıyla ilgili hiçbir sıkıntı yoktur. Ülkücüler büyükşehirde Tahir Büyükakın’a, ilçe belediye başkanlıklarında Cumhur İttifakı'nın adayına oy verecekler ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin namus şeref saydığı meclis üyeliklerinde kendi partilerine oy vereceklerdir. Seçim kampanyamız bu şekilde organize olacak. Örnek çalışmamız yarın akşam Kartepe ilçe teşkilatında sandık görevlileri ve mahalle başkanlarıyla yapacağımız programa Cumhur İttifakı'nın adayı da katılacak. İttifakta üretken belediyecilikle ilgili yapacaklar anlatılacaktır. Ülkücüler seçim sathı mahalindedir. İnandığımız davanın başarısı için bu zamana kadar ne yaptıysak bundan sonra da aynısını yapacağız. İnanıyorum ki başaracağız” dedi.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı