Sporcuların daha sağlıklı ve modern ortamlarda müsabakalarını yapabilmeleri için çalışma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe statlarında yenileme çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda bir dizi bakım ve yenileme uygulamasından geçen Karamürsel Stadı, yeni zeminine kavuştu.

SENTETİK ÇİM DÖŞENDİ

 Spora ve sporcuya verdiği desteği sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Karamürsel Stadı’nda bakım ve yenileme çalışmalarını tamamladı. Bakıma alınan sahanın zemininde yıpranmış sentetik çim kaldırılarak, yerine 9 bin 600 metrekarelik yeni sentetik çim halı döşendi.

KOŞU PARKURU

 Çalışma kapsamında yenilenen zeminin çevresinde eksik olan koşu parkuruna da el atıldı. Stada antrenmanlarda çok önemli bir yeri olan koşu parkuru üç kulvarlı koşu olacak şekilde oluşturuldu.

STAT ÇEVRESİ DÜZENLENDİ

 Amatör spor kulüpleri için bir tesis özelliğini taşıyan Karamürsel Stadı’nda gerçekleşen çalışma kapsamında kale arkası top tutucu imalatı da yapıldı. Saha yenileme çalışmalarının yanı sıra stat çevresinde de düzenlemeler de gerçekleştirildi.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı