Akparti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel,  Akparti Karamürsel Belediye Başkan Aday Adaylarını bugün öğle yemeğinde ağırladı.

Akparti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel tarafından verilen yemeğe, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Akparti Karamürsel Belediye Başkan Aday Adayları Feyzi Utaş,Tuncer Ertan ile Ömer Özdemir,Akparti Karamürsel ilçe Kurucu başkanı Zekai İren, Akparti Karamürsel  eski ilçe başkanı ve Akparti Kocaeli İl Yerel Yönetimler Başkanı Ahmet Türkel katıldı.

Yemekten sonra konuşma yapan Akparti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel “ 12 Ocak 2019 Cumartesi günü Cumhurbaşkanımız ve partimizin genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan ın Kocaeli ne gelmesinin ardından katılacağı aday tanıtım toplantısında 12 ilçe belediye başkan adayını açıklayacaktır.

12 Ocak ta 12 ilçe ile beraber Karamürsel Belediye Başkan Adayını açıklaması ile birlikte aday adaylık süreci sona erecektir. Aday Adaylarından kim aday olursa olsun birlikte yola çıktığımız bu seçim sürecinde diğer aday adaylarımız da çıkan adaya destek vereceğine inancım sonsuzdur.

Allahın izni ile 1 Nisan sabahı zaferle Akparti Karamürsel Belediye Başkanını çıkaracaktır.

Bu süreçte aday adaylarımız seçim çalışmalarını sevgi ve saygı çerçevesinde başarılı bir şekilde icra etmiştir. Tüm Aday Adaylarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Akparti Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel, Belediye Başkan Aday Adaylarına “Mevlana ve Şems ten Yüreğini Isıtan Sözler” kitabını hediye etti.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı