Karamürsel Muharip Gaziler Derneği Başkanı Yaşar Göközkut, Altınova Kaymakamlığına yeni atanan Regaip Ahmet Özyiğit e geçtiğimiz haftalarda hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu.

Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit te bugün Karamürsel Muharip Gaziler Derneğine iade-i ziyarette bulundu.

Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit i ziyarette Karamürsel Muharip Gaziler Derneği Başkanı Yaşar Göközkut ve yönetimi karşıladı.

Gazilerin sorunlarını ve isteklerini dinleyen, Gazilerimizin her zaman yanında olacağını belirten Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit” Türk milleti, yurdunu canından yüce sayarak şehitlik makamı ve gazilik mertebesine ulaşan öz evladı askerine sevgi, saygı ve şükran duygularıyla bağlanmıştır. Gazilerimizin yazdığı cesaret ve kahramanlık destanları, onların şerefli isimlerini, milletimizin hafızasına kazımıştır. Vatanın bütünlüğü, milletin selameti, varlık ve birlik mücadelemizde kahraman gazilerimizden aldığımız ilhamla, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da karşılaşacağımız bütün tehditleri bertaraf edeceğimize yürekten inanıyorum. Gazilerimiz için üzerime düşen görev var ise her zaman yapmaya hazırım” dedi.

Karamürsel Muharip Gaziler Derneği Başkanı Yaşar Göközkut yaptığı konuşmasında “ Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit tarafından derneğimize yapılan ziyaretten çok memnun kaldık” ifadelerini kullandı.




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı