CHP Altınova Belediye Başkanı Adayı Yasemin Fazlaca Perşembe Pazarındaki esnafları ziyaret etti.

Fazlaca “Pazar Esnafı ile Pazara Çıkan Halkın İsteklerini Dinledi”

Pazar esnafı ile vatandaşın istekleri ve sorunlarını dinleyen Fazlaca, pazar yerinin ilçenin başlıca sorunlarından biri olduğunu, kendisi göreve gelir gelmez ilk olarak çözüme kavuşturacağı sorunlardan birinin pazar yeri olduğunu söyledi.
Altınova ilçesinde uzun zamandır sürüncemede olan pazaryeri inşası bir türlü tamamlanamadığı için, soğuk hava ve zor şartlarda pazarcılık yapan esnaf ve bu düzensizlikten şikayetçi olan ilçe halkına, kendi belediye başkanlığı döneminde bu sorunun tamamen sona ereceğinin sözünü verdi.

“01 Nisan 2019 Sabahı Altınova ya Bahar Gelecek”

CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca “ Altınova'ya kadın eli değmesi gerekiyor.  Benim Belediye başkanlığımda belirli bir kesime değil tüm Altınova halkına hizmet için geleceğiz. Güçlü kadromuz, inanmış arkadaşlarımızla kapımızı tüm halkımıza açacağız.
Kapı kapı gezip, sıkılmadık el bırakmayacağız, kimseyi kaderine terk etmeyeceğiz. İhtiyaç sahibi halkımıza yardım ederken, bir elimizin verdiğini diğer elimiz görmeyecek.

 Belediye başkanı olduğum gün, Altınova için yeni bir başlangıç olacak. Söz veriyorum 1 Nisan sabahı Altınova'ya bahar gelecek, herkesin yüzü gülecek, küslükler bitecek, yaşanabilir modern bir Altınova'nın güzel günleri nihayet başlayacak” dedi.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı