Tarihi Karamürsel Sepetini yaşatan Mehmet Ali Koygun, sepet haricinde bambu ahşap mobilya, aksesuar, hediyelik eşyalar üretimi yapıyor.

Karamürsel Sepetçisi Mehmet Ali Koygun, davetler üzerine katıldığı mobilya fuarlarında yerli ve yabancı firmalar tarafından Karamürsel Sepetçisinin sepet haricinde bambu ahşap mobilya, aksesuar ve hediyelik eşyaları yoğun ilgi ile takip edildiği biliniyor.

01-03 Aralık 2018 tarihleri arasında İstanbul da düzenlenen Home Consept Fuarında Vietnamlı İşadamı Jim Lauryl tarafından Karamürsel Sepetçisi Mehmet Ali Koygun a ortaklık teklifi geldi.

Karamürsel Sepetçisi Mehmet Ali Koygundan edindiğimiz bilgilere göre, Türkiye de ve Vietnam da Karamürsel Sepetçisinin tüm ürünleri için ortak üretim tesisleri kurmak üzere 10 anlaşma imzaladıklarını ve yeni yılın başında Karamürsel Sepetçisi Mehmet Ali Koygun u Vietnam’a davet ettikleri öğrenildi.

Bu anlaşmalardan sonra Karamürsel Sepetçisi Mehmet Ali Koygun kendi mülkü olan Ereğli Merkez ışıklarda ve Yalova Topçular da ki işyerlerindeki üretim tesislerini genişleterek çok üretim yapacağı bilgisine ulaşıldı.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı