CHP Yalova Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, Akparti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer i ziyaret ederek yerel seçimler çalışmalarında başarılar temennisinde bulundu.

CHP Altınova ilçe başkanı Cemalettin Kılıç ve yönetimi ile Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, Altınova Akparti İlçe Teşkilatına ziyarette bulundu.

CHP Altınova İlçe başkanı Cemalettin Kılıç ve yönetimi ile CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca yı, Akparti Altınova İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı Hasan Zafer ile yönetimi karşıladı.

Samimi ve demokrasi anlamında güzel bir görüntü yaşanan ziyarette CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca üyesi olduğu Yalova Girişimci Kadınlar Derneğinin Yalovalı Ev Kadınlarının istihdamına yönelik, gelir getirici, “ Sabun Çiçeği ve Yalova dan Gelsin” isimli projelerinden birer adet takdim ettiği görüldü.

CHP Altınova ilçe başkanı Cemalettin Kılıç ve yönetimi ile CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesi Akparti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer e ve çıkacak olan Akparti Belediye Başkan Adaylarına yerel seçimlerde başarılar dileyerek, kazananın Altınova Halkı olması ve seçim sürecinin centilmence geçmesi temennilerinde bulundu.

Akparti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer de CHP Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca ile CHP Altınova ilçe başkanı Cemalettin Kılıç a seçim çalışmalarında başarılar dileyerek yapılan nezaket ziyaretinden memnun kaldığını ifade etti.

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı