Karamürsel ilçesinde fenalaşan yolcuyu fark eden otobüs şoförü olaya müdahalede bulunarak yolcunun hayatını kurtardı. Karamürsel’den Yalakdere istikametine seyir halinde olan "S.S 127 Nolu Karamürsel Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifinin 16/50 nolu" aracın şoförü, Kerametli Orman Deposu mevkiine geldiğinde aracında yolculuk yapan, Vedat Y.  isimli yolcunun bir anda fenalaştığını fark etti.

HAYATINI KURTARDI

Aracını hemen yol kenarına çeken şoför, fenalaşan hastaya ilk müdahaleyi burada yaptı ancak durumun ciddi olduğunu görünce hemen 112 ekiplerine haber verdi. Karamürsel istikametine aracıyla geri dönen şoför hastayı 112 ekiplerine teslim etti. 112 Acil servis ekiplerinin Karamürsel Devlet Hastanesi’ne sevk ettiği Vedat Y. İsimli vatandaş kahraman şoför sayesinde erken müdahale ile hayata tutunmayı başardığı bildirildi.

KAHRAMAN ŞÖFÖR ÖDÜLLENDİRİLECEK

Yaşanan olaylar sonrası Şakir Fazla isimli kahraman şoförün araç sahibi ve aynı zamanda kooperatif başkanı olan Tarık Eryürek, “Kahraman şoföre ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizler bütün şoförlerimize ilk yardım eğitimi aldırıyoruz ve bunun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha yaşayarak görmüş olduk. Bu büyük kahramanlığından ve soğuk kanlığından ötürü ne kadar teşekkür etsek azdır. Kahraman şoförümüz Şakir Fazla nın davranışı herkese örnek olmasını diliyorum ” diyerek kahraman şoförün ödüllendirileceğini dile getirdi.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı