2009 yerel seçimlerinde Akparti den Karamürsel Belediye Başkan Adayı olan Hasan Fitoz “ Partim görev verirse 2019 yerel seçimlerinde Karamürsel Belediye Başkan Adayı olmaya hazırım ” açıklamasını gazetemize yaptı.

İSU Genel Müdürlüğünde Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı ve 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Akparti Karamürsel Belediye Başkan Adayı olan Hasan Fitoz bu akşam gazetemizi ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Gazetemizin imtiyaz sahibi Ahmet Öz ün sorularını yanıtlayan Hasan Fitoz, İSU daki görevinden istifa ettiğini, hiçbir zaman görevden kaçmadığını dile getirerek Akparti tarafından Karamürsel Belediye Başkan Adayı ol denilirse göreve hazır olduğunu ifade etti.

Gazetemizin sorularını yanıtlayan Hasan Fitoz “ 2009 yılında Karamürsel sevdam ile Akparti Karamürsel Belediye Başkan Adayı oldum. Mevki makam benim için hiçbir zaman önemli olmamıştır.

18 yıllık yöneticilik tecrübeme dayanarak Karamürsel i geliştirecek, büyütecek projelerim vardır.

Bu zamana kadar gerek işimde gerekse Akparti nin bana verdiği en zor görevden bile hiçbir zaman kaçmadım ve kaçmayacağım.

Doğduğum, büyüdüğüm ve ikamet ettiğim Karamürsel ilçemize güzel hizmetler vermek istiyorum.

Hayat çizgimde kimseyi ötekileştirmeden, herkese eşit davranan bir mizacım vardır.

Akparti, Karamürsel Belediye Başkan Adayı olarak şahsımı çıkartırsa Allahın izni ile 2019 yerel seçimlerinde belediye başkanı olacağım ve hiçbir kimsenin siyasi görüşüne bakmaksızın din, dil, ırk ayrımı yapmadan herkesi kucaklayacağım.

 Karamürsel i geliştirmek ve büyütmek için hazırladığım birbirinden güzel projelerimi uygulamaya başlayacağım. Akparti tarafından şahsıma Karamürsel Belediye Başkan Adayı ol denilirse de göreve hazırım ve talibim  “ dedi.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı