Karamürselli Orhan Kılınçsoy bugün saat.15.00 de Beyaz Saray Düğün Salonunda bir toplantı düzenleyerek Karamürsel Belediye Meclis Üyesi Adayı olduğunu açıkladı.

Orhan Kılınçsoy tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısı kalabalık ortamda gerçekleşti.

Toplantıya, İYİ Parti Kocaeli İl Kurucu Başkanı Dr.Serdar Kaman, İYİ Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Adil Gülez,İYİ Parti Karamürsel ilçe başkanı Sabahattin Özkan ve yönetimi ,partili üyeler ile Orhan Kılınçsoy un sevenleri,arkadaşları ve dostları katıldı.

Tanıtım Toplantısı, 1 dakikalık saygı duruşu ile İstiklal Marşının okunmasının ardından İYİ Parti Karamürsel ilçe başkanı Sabahattin Özkan tarafından yapılan açılış konuşması yer aldı.

İYİ Parti Kocaeli Kurucu il Başkanı Serdar Kaman yaptığı konuşmasında “ Orhan Kılınçsoy un adaylık tanıtım toplantısındaki kalabalığın güzel olduğunu gördüm. Kocaeli nde Karamürsel Belediye Başkanlığını almak için ilçe yönetimimiz ile ekibinin çok çalışacağını biliyorum.  Teşkilatımıza başarılar diliyorum “ açıklamasında bulundu.

Konuşma yaparak adaylığını açıklayan İYİ Parti Karamürsel Belediye Meclis Üyesi Adayı Orhan Kılınçsoy “31 Mart 2019 da yapılacak olan yerel seçimlerde Karamürsel Belediye Başkanlığını İYİ Parti olarak alacağız. Karamürsel Belediyesinin anahtarını Genel Başkanımız Meral Akşener e hediye edeceğiz.

Başkanlık makamının kapısını kaldıracağız. Halkımız her zaman belediye başkanımız ile rahatça görüşüp sorunlarını ve isteklerini bildirecektir.

İYİ Parti Karamürsel Belediye Meclis Üyeleri de diğer partiler deki gibi sadece meclis toplantılara el kaldırarak eşlik etmeyecek. Karamürsel halkının nabzını tutacak. Doğruları belediye meclis gündemine taşıyacak ve sürekli proje geliştirerek Karamürsel in büyümesi ve ilçe ekonomisinin gelişmesi yönünde çalışmalar yapacaktır” dedi.

Orhan Kılınçsoy un belediye meclis üyesi aday tanıtım toplantısında Ece Örnek ile Ayten Yıldız ın da İYİ Parti Karamürsel Belediye Meclis Üyesi adayı olduğu öğrenildi.

Aday tanıtım toplantısının sunuculuğunu ilçe yönetiminden emekli öğretmen Zihni Aslan yaptı.

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı