Gazetemize ziyarette bulunan Akparti Karamürsel Belediye Başkan Aday Adayı Feyzi Utaş “ Partim görev verirde belediye başkanı olursam Karamürsel i Karamürsel Halkı ile Birlikte Yöneteceğiz” dedi.

Gazetemizin imtiyaz sahibi Ahmet Öz ün sorularını yanıtlayan Feyzi Utaş, esnaf ile ilçe halkına yaptığı ziyaretlerde büyük teveccüh gördüğünü belirtti.

Feyzi Utaş Neden Aday Adayı Oldu?

"Doğduğum, büyüdüğüm ve yaşadığım Karamürsel e bilgi birikimimi ve tecrübelerimi hizmet olarak aktarmak benim için bir vefa borcudur.

Karamürsel i Karamürsel Halkı ile yöneteceğiz

Şayet partimiz tarafından şahsıma görev verilir ise Karamürsel de hiçbir kimseyi ötekileştirmeden çoğulcu bir anlayışla Karamürsel i Karamürsel halkı ile birlikte yöneteceğiz.

Amacım

Karamürsel halkının refah ve mutluluğunun yanı sıra hayatlarını kolaylaştırmak, güzel hizmetler vermek için bu yola çıktım.

Allahın izni ile teşkilatımızın şahsımı görevlendirmesi ile birlikte halkımızın güvenini alarak Karamürsel ilçesine güzel hizmetler vermek en büyük isteğimdir. Karamürsel için geliştirdiğim birbirinden güzel projelerimi adaylık açıklamasından sonra ilçe halkımız ile paylaşacağım” dedi.

Feyzi UTAŞ KİMDİR?

1960 yılında Karamürsel de doğdum. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümünden mezunuyum.

Karamürsel ilçesinde Refah Partisi ve Akparti den olmak üzere 3 dönem belediye meclis üyesi olarak görev aldım. Fazilet Partisin den de 1 dönem belediye başkan yardımcılığı görevini ifa ettim.

Fazilet Partisinin kurucu ilçe başkanlığını da yaptım. Kocaeli Fuar Müdürü olarak 15 yıl görev aldım.

9 yıldan beri İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı olarak görev yapmaktayım. Evli ve 3 çocuk babasıyım.

 

 




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı