Karamürsel in tanınan ve sevilen gençlerinden Samet Tetik tarafından Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Akbank Karşısı Gücer İş Merkezi Kat.4 No.21 /57 de Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Bürosu hizmete açıldı.

Açılış Törenine, Kocaeli Servisçiler Odası Başkanı Ahmet Taşçı, Karamürsel Şoförler Odası Başkanı Adem Sevinç, Eski Şoförler Odası Başkanı Mustafa Asım Uğurlu, Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Erhan Yılmaz, S.S.2 Nolu Karamürsel Küçük Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Ahmet Utaş ile yardımcısı Hasan Gündüz, Karamürsel Servisçiler Kooperatifi Başkanı Hüseyin Yanık, S.S 127 Nolu Karamürsel Yalakdere ve Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifi Başkanı Tarık Eryürek,  Samet Tetik in meslektaşları, esnaf ile halk katıldı.

Din görevlisi tarafından yapılan açılış duasının ardından konuşma yapan Karamürsel eski şoförler odası başkanı Mustafa Asım Uğurlu “ Serbest Muhasebeci Mali müşavirlik in önemli bir meslek olduğunu belirtti. Tetik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Bürosunun hayırlı olmasını temenni ederek Samet Tetik e mesleğinde başarılar diledi.

Karamürsel eski şoförler odası başkanı Mustafa Asım Uğurlu tarafından işyeri açılış kurdelesi kesildi.

İkramlar birlikte hoşça sohbetin ardından hayırlı olması temennileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çekimi yer aldı.

Gazetemiz olarak Karamürsel e Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Bürosu açan kardeşimiz Samet Tetik e başarılar dileriz.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Samet TETİK KİMDİR?

1991 yılında Kocaeli nin Karamürsel ilçesinde dünyaya geldi. Nazmioğuz İ.Ö.O de ilk ve ortaokul, Lise eğitimini Karamürsel Lisesi, Üniversite eğitimini Adnan Menderes Üniversitesi İktisat Fakültesinde tamamlayarak 2014 yılında mezun oldu.

2011 yılında Karamürsel Halk Bankasında,2013 yılında Ekonomi Bakanlığında stajını tamamladı.

2014 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra Karamürsel de Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ömer Gürses in yanında 4 yıl staj yaptı.

Mesleki Yeterlilik Sınavlarını kazandıktan sonra Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik “ SMMMM “unvan ile belgesini almaya hak kazandı.

Vatani görevinde de kantin sorumlusu olarak görev alan Samet Tetik, askerlik dönüşü büro tescil belgesini alarak Samet Tetik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Bürosunu açtı.

 

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı