Karamürsel 4 Temmuz (Tabakhane) Mahallesi Devlet Yolu Üstü Erenler Mevkii No: 15 faaliyet gösteren BRIDGESTONE – LASSA BAYİSİ ÖKSÜZ TİCARET’ ten sürücülere önemli uyarı”  Kış lastiği takma zorunluluğu, 1 Aralık'ta başlayacak ve 1 Nisan 2019'a kadar devam edecek. Kurala uymayan araçların sürücülerine 715 lira ceza kesilecek.

Kış lastiği "hususi" değil, "ticari" araçlarda zorunlu

Yük ve yolcu taşımacılığı yapanlar dışındaki hususi araçlar için uygulama zorunlu değil ancak can ve mal güvenliğiyle güvenli seyahat için kış şartlarında tüm araçlarda kış lastiği kullanılması gerekiyor.

Söz konusu uygulamayla kış şartlarına göre önlemini almayan, kış lastiği olmayan araçların yolu kapatması ve insanların mağduriyete uğraması önlenmeye çalışılıyor.

Kış lastikleri, 7 derecenin altındaki sıcaklıklarda, ıslak, karlı ve çamurlu zeminlerde yaz lastiklerine oranla daha iyi yol tutuş ve yüksek güvenlik sağlıyor.

 "Lastik ömrüne dikkat edin"

 Trafiğin daha güvenli seyredebilmesi, olası trafik kazalarının önüne geçilebilmesi için lastik değişimi kadar, alınan lastiğe de dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Bir araçta kazaya sebebiyet veren unsurların başında lastiğin geldiğine işaret eden Ferhat Öksüz, araçta kullanılan lastiklerin de mevsime uygun olması gerektiğini bildirdi.

Sürücülerin, 1 Aralık'tan önce lastik değişimlerini yapmaları önerisinde bulunan Ferhat Öksüz, lastik değişiminde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında da şunları belirtti:

"Lastik ömrüne dikkat edin. Kışlık ya da yazlık lastik alınırken tarihine de mutlaka bakılmalı. Çünkü lastiğin hiç kullanılmasa dahi belli bir raf ömrü vardır. Bekletilmiş, ömrü dolmuş lastikler özelliğini kaybeder, balans da tutmaz. Sıfır lastikler depolarda çok bekletildiğinde deformasyona uğrayabilir. Lastiğin ortalama ömrü 40 bin kilometredir. Buna dikkat edilmeli, zaten rot balansa gittiğinde bunun bilgisi de alınabilir. Kazaların sebeplerinin başında lastikler gelmektedir. Bu sebeple vatandaşlarımızı uyarmak ve bu konuda hassas davranmalarını istemekteyiz."

 23 Yıl’dan beri hizmet veriyoruz

23 Yıl önce Karamürsel’de kurduğumuz Öksüz Ticaret, profesyonel kadrosu ile hizmet vermektedir.

Karamürsel’in ilk ve tek lastik oteli Öksüz Ticaret’te dir

Karamürsel’de ilk ve tek lastik oteli hizmetini veren Öksüz Ticaret’tir. Müşterilerimizin lastikleri yaz ve kış lastikleri olarak işyerimizde güvenli bir ortamda saklıyoruz. Müşterilerimiz sadece araçları ile bizlere geldiğinde kendilerine ait yazlık veya kışlık lastiklerini işyerimizde takma hizmeti vermekteyiz.

Araç sahipleri, lastik otel hizmetimizden oldukça memnun kalmaktadırlar.” Dedi.

 Kış lastikleri takmak için randevu veya bilgi almak isteyenlere, Öksüz Ticaret’in adresi ve iletişim bilgileri;

Adres: 4 Temmuz (Tabakhane) Mahallesi Devlet Yolu Üstü Erenler Mevkii No: 15 Karamürsel / Kocaeli   -  Tel: 0.262.4545042

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı