Karamürsel in Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu üzeri Kırahmetoğlu Mevkiinde geçtiğimiz yıl Karamürsel Belediyesi tarafından yıkılan Teras Evlerinden geriye kalan kalıntı ve molozların olduğu yerde heyelan belirtileri görülmeye başlandı.

Karamürsel sakinlerinden gazetemizin ihbar hatları ile telefonlarına gelen mesajlar üzerine gazetemiz olarak olay yerine gittik.

Son yağışlarla birlikte killi toprağa sahip olan Kırahmetoğlu Mevkii Teras Evlerinin olduğu yerde heyelanın başlamış olduğunu gördük.

Bu bölgede yaklaşık 5 yıl önce de heyelan olmuştu ve Karamürsel ilçe halkı kış gününde soğukta 3 gün doğalgazsız kalmıştı.

Kırahmetoğlu ndaki Teras evlerinden kalan kalıntılar ile molozların bölgede başlayan heyelan ile birlikte karayoluna çok yaklaştığı gazetemiz tarafından görüntülendi.

Teras evlerinin kalıntıların üzerindeki villalarda ikamet eden aileler de tehlike altında olduğu tespit edildi. Bu bölge de yetkililer tarafından acilen bir tedbir alınmaması durumunda can ve mal kaybının yaşanacağını gazetemiz olarak kamuoyuna duyururuz.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı