24 Kasım Öğretmenler günü tüm yurtta olduğu gibi Karamürsel’de yapılan programlar ile kutlandı.

Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına koyulan çelek ile başlanan 24 Kasım Öğretmenler günü programı, Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde devam etti. Karamürsel Alp Anadolu Lisesi tarafından organize edilen kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile start aldı. Okul Müdürü Erkan Mavi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır ve İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu’nun yaptığı açılış ve selamlama konuşmaların ardından bu kutsal mesleği yıllardır icra eden ve emekli olan emektar öğretmenlere teşekkür edilerek, onur plaketleri takdim edildi.

 24 Kasım Öğretmenler günü kutlama programına, İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, İlçe Spor Müdürü Çetin Yıldız, Daire Amirleri, STK’lar, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Karamürsel genelinde görev yapan öğretmenler tarafından yapılan kutlama programında şiir ve koro gösterileri sergilenerek, bu günü öğretmenlere hediye eden ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk saygı ile anıldı.  Öğretmenler günü münasebeti ile ilçe yapında yapılan resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri; Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır ve İlçe Spor Müdürü Murat Çakır tarafından verilerek program sonlandı.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı