Akparti Yalova Subaşı Belediye Başkan A.Adayı Kurtuluş Önder,24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

“Büyük Önder Atatürk’ün 24 Kasım 1928 tarihinde Millet Mektepleri Başöğretmenliğ’ini kabul etmesinin 90’nıncı, bu anlamlı günün öğretmenler günü olarak kutlanmaya başlanmasının ise 38 inci yılını kutlamaktayız.
Türkiye Cumhuriyeti, kuruluşundan itibaren öğretmenlere önemli bir rol yüklemiştir. Nitekim Başöğretmen Atatürk; "Öğretmenler, Cumhuriyet fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir" diyerek öğretmenlik mesleğinin ne kadar önemli olduğuna dikkati çekmiştir.

Öğretmenlik, bilgi, tecrübe ve irfanla çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleğidir. Öğretmenlik mesleği aynı zamanda bu ülkeye ve yeni nesillere adanmış bir hayatı da ifade etmektedir. Bu kutsal mesleğin temsilcileri, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar büyük fedakârlığın timsalidirler. Her yönüyle öğretmenler, eğitim - öğretim sistemimizin temel yapı taşları, istikbalimizin de mimarlarıdır.

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle, kutsal olduğu kadar mesuliyeti de ağır bir mesleği icra eden bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar, görevi başında şehit olan öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, bizleri bugünlere getiren tüm öğretmenlerimize sağlık ve esenlik dolu günler dilerim.''

Akparti Yalova Subaşı Belediye Başkan A.Adayı Kurtuluş Önder



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı