Kaytazdere halkının güzel ve fiyatı uygun olan bir düğün salonuna ihtiyacı vardı.  Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal ın başarılı çalışmaları sonucunda inşaatına başlanan 600 kişilik düğün salonu ve konferans salonu ile çok amaçlı kültür merkezi yakın bir zamanda Kaytazdere halkının hizmetine açılacak.

Son çalışmaların yapıldığı düğün salonu, Karamürsel ilçesindeki düğün salonlarından daha büyük olduğu gözlendi. Düğün Salonunun mermerleri ile ışıklandırma sisteminin çok mükemmel olduğu görüldü.

Gazetemiz muhabirinin sorularını yanıtlayan Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal “ Kaytazdere de belediye başkanlığını yaptığım 5 yıl içerisinde çok küçük bir bütçe ile çok büyük hizmetler kazandırdık. Kaytazdere de ramazan ayında geleneksel iftar yemekleri, sosyal kültürel etkinler ile birlikte gençlerimize ve bayanlarımıza belediyemiz bünyesinde kurslar açtık. Kaytazdere Belediyesi Spor Kulübü ile Kaytazdere Türk Sanat Müziği Korosu kurduk. Kaytazdere Yelken Kulübünü oluşturduk.

Bataklık ile sivrisinekten geçilmeyen Kaytazdere Saralkent sahiline çevre düzenlemeleri yaparak Yalova Bölgesinin en güzel halk plajı haline getirdik ve Mavi Bayrak alarak Kaytazdere yi Turizm Kenti yaptık. Mavi Bayraklı Plajımıza Yalova ve Kocaeli Bölgesinden yazın hafta sonları çok ziyaretçi gelmektedir. Yalova bölgesinde yazın su sıkıntısı yaşanırken Kaytazdere Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalar sonucu su sıkıntısını yok denecek kadar az bir seviyeye getirdik.

Kaytazdere ye gerek mavi bayraklı plaj kazandırmamız ve turizm kenti yapmamızdan dolayı birçok ödül aldık.

Kaytazdere Beldesi’nde  kısa bir süre sonra açılışını yapacağımız Kültür Merkezi, eski belediye binasının bulunduğu yerde 1000 metrekarelik kapalı alanda hizmete sunulacak.
Aynı zamanda içerisinde 600 kişilik Düğün Salonu ve 100 kişilik Konferans(Toplantı) Salonu yer alacak.. Birçok amaca hizmet edecek olan Kültür Merkezi’ne gelecek vatandaşlarımız için, otopark ve kantin hizmeti de verilecek.

Kaytazdereli olarak beldeme en güzel hizmetleri getirmek için ekibimle çok çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı