Yalova nın Altınova ilçesine CHP den Belediye Başkan Adayı olarak bölgenin tanınmış, sevilen ve sayılan İş Kadını Yasemin Fazlaca başvurdu.

Yalova ile Altınova ilçesinin aktif iş kadını olan Yasemin Fazlaca Altınova CHP ilçe örgütüne dün saat 15.00 de gelerek Altınova Belediye Başkanlığına Adaylık başvurusunda bulundu.

Altınova nın ilk tersanesini kuran Yasemin Fazlaca nın Türkiye nin en önemli Sivil Toplum Örgütlerinden biri olan Ticaret ve Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı Yalova Ticaret Odası Kadım Girişimciler Kurulu Üyesi, Yalova ve Altınova da gençlere ve kadınlara istihdam yaratmak için bir sosyal projelere imza atan Yalova Girişimci Kadınlar Derneğinin de üyesi olduğu öğrenildi.

 Yasemin Fazlaca nın Altınova Belediye Başkan Adaylık başvuru töreni kalabalık ortamda gerçekleşti.

Başvuru törenine, CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel ve eşi,Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal ve eşi, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Tunalı,Subaşı Belediye Başkan Adayı Turan Canbay,Altınova Chp ilçe başkanı Cemalettin Kılıç,Altınova CHP eski ilçe başkanı Yener Yiğit, Kaytazdere, Subaşı, Tavşanlı belde başkanları, gençlik ve kadın kolları ile partili üyeler katıldı.

Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca nın başvurusunu alan Altınova CHP ilçe başkanı Cemalettin Kılıç” Altınova ya nihayet bir kadın eli değecektir. Altınova nın kaderi değiştireceğine ve Altınova ya birbirinden güzel hizmetler vereceğine inandığım Yasemin Fazlaca ya çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Allah Yar ve Yardımcısı olsun”  dedi

Altınova ya Kadın Eli Değecek, Altınova nın Kaderi ve Geleceği Değişecek

CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca yaptığı konuşmasında “

Öncelik Mart 2019 da yapılacak olan yerel seçimlerin şimdiden vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ederim.

Altınova da Tersanelerin kurulacağının konuşulduğu dönemlerde “  burada da Tersanemi olur “ diyenlerin aksine umutlarını ve güvencesini Altınova ya bağlamış bir ailenin ferdi olarak Tuzla dan Altınova ya gelen ve yerleşen ilk ailelerden biriyiz.Bu vesile ile Altınova ya ilk tersaneyi kuran ve ilk gemiyi denize kavuşturan biri olarak 12 yıl önce geldiğim Altınova da bugün adaylığımın kesinlenmiş olması beni ayrıca gururlandırmaktadır.

20 yıldır Ağır Sanayi başta olmak üzere iş dünyası içerisindeyim. Evli ve 2 çocuk annesiyim. Halen İnşaat ve Otomotiv sektöründeki faaliyetlerime devam etmekteyim. Mali Müşavirlik kariyerimin yanı sıra Türkiye nin en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan T.odalar ve Borsalar Birliğine bağlı Yalova Ticaret Odası Kadın Girişimciler üyesiyim. Aynı zamanda önceliği gençlere ve kadınlara istihdam yaratmak olan ve bu anlamda sosyal projelere imza atan Yalova Girişimci Kadınlar Derneğinin de aktif üyesiyim.

Gerek iş dünyasındaki kazanımların, gerekse sivil toplum kuruluşlarında yapmış olduğum çalışmalarımın bana kazandırdığı tecrübeler ile bu işi yapabileceğime olan inancım beni, bugün belediye başkanlığına adaylığımı koymama vesile olmuştur.

Yeni Projelerle Altınova nın Geleceğini ve Kaderini Değiştirmek İstiyorum

Biz Altınova nın dününü konuşmak ve geçmişte yapılanları anlatmak için aday değiliz.

Biz Altınova için yeni projeler yapmaya, yeni hedefler belirlemeye ve yeni heyecanlar yaşatmaya talibiz.

Güzel şeyler yapmak için çıktığımız bu yolda Vatana, Millete hayırlı bir evlat olmayı amaçlıyorum.

Doğrularımla hakkımızda hayırlı olmasını temenni ederek Allah bizleri utandırmasın diyorum” dedi.

CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel,Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal,CHP Subaşı Belediye Başkan Adayı Turan Canbay tarafından yapılan konuşmalarda CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca ya başarılar temennilerinde bulundular ve  her zaman her koşulda yanlarında olduklarını ifade ettiler.

CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca nın başvuru töreni CHP Altınova ilçe binası önünde çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca KİMDİR?

1979 Cide-Kastamonu doğumluyum. İşletme Bölümü mezunu olup 2010 yılında Mali Müşavirlik ünvanını almaya hak kazandım. Yaklaşık 20 yıldır aktif iş dünyasının içerisindeyim.Ağırlıklı olarak Ağır Sanayi sektöründe bulunmakla birlikte şu anda İnşaat ve Otomotiv sektöründeki çalışmalarım devam etmektedir.

Yalova Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyesiyim.

Sosyal faaliyetlerini ve kadınların iş dünyasına kazandırmasını sağlayan Yalova Girişimci Kadınlar Derneğinin de üyesiyim.

Evli ve iki çocuk annesiyim.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı