Karamürselli esnaf Yasin Özkaplan, Kahvaltı ve Ötesi Restaurant ta ilçe esnaf arkadaşları ile Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım a akşam yemeği verdi.

Yemekten sonra konuşma yapan Yasin Özkaplan “ Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ilk başkan olduğu günden beri her zaman halkı ile iç içe olmuştur. Esnaflar olarak bizlerin her zaman yanında olmuştur. Elinden gelen her şeyi en güzel bir şekilde yerine getirmiştir.

Hiçbir siyasi parti ayırt etmeksizin her zaman Karamürsel halkının ve esnafının yanında olan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ın bizler de yanındayız.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ın her zamanki gibi Karamürsel e daha güzel hizmetler vereceğine, bu güzel ilçemizi daha da çok geliştireceğine ve büyüteceğine inancım sonsuzdur.

Başkanımız İsmail Yıldırım ın Karamürsel i ve ilçe halkını ne kadar çok sevdiğini ben arkadaşlarım bizzat her daim şahit olmuşuzdur.

Siyasetle ilgilenmeyen bir esnaf olarak dün olduğu gibi bugünde ve gelecekte ben ve arkadaşlarım İsmail Yıldırım ın her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz.

Karamürsel için her şeyin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim. Yemeğe katılan başta belediye başkanımız İsmail Yıldırım ile esnaf arkadaşlarım ve dostlarıma teşekkür ederim” dedi.

Konuşma yapan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım” 15 yıldan beri ilçeme hizmet veriyorum. Hala ilk göreve geldiğim zaman ki gibi heyecanlıyım. Karamürsel e daha güzel hizmetler vermek istiyorum. Sevgili Kardeşimiz Yasin Özkaplan ile bu akşam yemeğe katılan tüm dostlara sevgilerimi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Yemekten sonra yapılan çay sohbetinde ilçe esnafı, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ı çok sevdiğini ve her koşulda her zaman yanında olacaklarını ifade ettiler.

 

 

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı