Akparti Kaytazdere Belde Başkanı Orhan Karabulut belde başkanlığından istifa ederek bugün saat.14.00 de Altınova Akparti İlçe Başkanlığına Kaytazdere Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusu yaptı.

 Akparti den Kaytazdere Belediye Başkan Aday Adaylığına başvuru yapmak için Altınova Akparti İlçe Başkanlığına gelen Orhan Karabulut ve belde halkını ilçe başkanı Hasan Zafer ile ilçe yönetimi karşıladı.

Aday Adaylık başvuru töreninde konuşma yapan Altınova Akparti İlçe Başkanı Hasan Zafer “ Orhan Karabulut a hayırlı ve uğurlu olsun. Allah Yar ve Yardımcısı olsun”dedi.

Akparti Kaytazdere Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Karabulut  “ belde halkımdan gelen yoğun istek üzerine aday adayı olmaya karar verdim. Kaytazdere yi ve Kaytazdere halkını çok seviyorum. Kaytazdere ye güzel hizmetler vermek için Kaytazdere Belediye Başkanlığına talibim. Kaytazdere Belediyesi Başkanını bu sefer Akparti den olmasını istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Akparti Altınova İlçe Binasının önünde çekilen hatıra fotoğrafının ardından konuşma yapan Orhan Karabulut, kendisi ile başvuru yapma törenine gelen dostlarına ve belde halkına  teşekkür etti.

Orhan Karabulut Kimdir?

1971 yılında Gümüşhane de doğdu. 1976 yılından beri Kaytazdere de ikamet ediyor.

İlkokulu Kaytazdere de,  Ortaokulu Akmeşe İlköğretim Yatılı Bölge Okulunda, Liseyi Gölcük Endüstri Meslek Lisesinde eğitim gördü. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi nden mezun oldu.

1995-2006 Yılları arasında SCA Ambalaj Fabrikasında vardiya formeni olarak çalıştı. 2007 yılından beri Pera Ambalaj da Satış Pazarlama Müdürü olarak çalışıyor.

2016 yılından beri Akparti Kaytazdere Belde Başkanı olarak görev yapan Orhan Karabulut, belde başkanlığından istifa ederek 2019 Yerel seçimleri için Akparti Kaytazdere Belediye Başkan Aday Adaylığına başvurdu.

Orhan Karabulut evli ve iki çocuk babası





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı