Uzun yıllar Eczacıbaşı nda üst düzey yöneticiliği yapan Mimar Tuncer Ertan, bugün saat.14.00 de Karamürsel Akparti ye belediye başkan aday adaylık başvurusunu yaptı.

Kalabalık davetli ile birlikte belediye başkan aday adaylık başvurusu yapan Tuncer Ertan ile yakınlarını Karamürsel Akparti ilçe başkanı Recep Demirel ve yönetimi karşıladı.

Aday Adaylığı başvuru töreninde konuşma yapan Akparti Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel “ partimizden 2. Aday adaylık başvurusunu Tuncer Ertan yapmış bulunuyor. Akparti büyük bir ailedir ve bu yüzden partimize güzel aday adayları yakışır.

Karamürsel in sevilen ve sayılan köklü ailelerinin evlatlarından birisi olan Tuncer Ertan, İstanbul da mimarlık ve mühendislik yapmaktadır. Doğduğu ve büyüdüğü Karamürsel ilçesine güzel hizmetler vermek için aday adayı olarak başvuru yaptığını söylemiştir.

Bugün aday adaylık başvurusunu aldığımız Tuncer Ertan ın Allah yar ve yardımcısı olsun “ dedi.

Karamürsel in Geleceğini Değiştireceğim

Karamürsel Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu yapan Tuncer Ertan “ Ekibim ile birlikte güzel projelerimizle Karamürsel ilçesinin geleceğini değiştirmek için Karamürsel Belediye Başkanlığına talibim.

Karamürsel de yetişen çok başarılı gençlerimiz kendilerine iş sahası bulamadıkları için Türkiye nin çeşitli illerine çalışmak üzerine gitmektedirler.

Karamürsel in başarılı gençlerine sahip çıkacağım ve bu başarılı gençlerle birlikte Karamürsel in Kocaeli nde her konuda örnek bir ilçe yapacağımıza söz veriyorum.

Tek isteğim ve hedefim Karamürsel ilçesini büyük ve örnek bir ilçe yapmaktır.

Akparti nin 2023 vizyonu nu Karamürsel in gençleri ile tanıştırmak istiyorum.

Karamürsel Belediyesini Kurumsallaştıracağım

Eğer partimiz tarafından şahsıma görev verilirse ilk işim olarak Karamürsel Belediyesini kurumsallaştıracağım. Belediye olarak verdiğimiz sözler ile taahhütlerimizi bir bir yerine getireceğiz.

Kadınlara sığınma evi

Şiddet gören, dul ve kimsesi olmayan bayanlarımızın rahatça hayat sürmesi yönünde kadınlarımıza sığınma evi yapma projem bulunmaktadır.

Karamürsel Sevdalısıyım

Karamürsel e sosyal ve kültürel hizmetlerden tutun ekonominin ve sporun gelişmesi, turizm in artması yönünde yaptığım çalışmaları bir bir faaliyete geçireceğim.

Karamürsel in Alt Yapısı

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ın çalışmaları ile ilçemizin alt yapısı tamamlanmıştır. Partimiz tarafından görev verilirse belediye başkanı şayet olursam Karamürsel in üst yapısı ile uğraşacağım. Karamürsel in bütün sorunlarını çok iyi biliyorum. Bütün sorunlarına ait projelerim de hazırdır. Katılan davetlilere çok teşekkür ederim” dedi.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı