1984 yılından beri Karamürsel in Ereğli Mahallesi Kumyalı Caddesi No.27 de faaliyet gösteren Hüseyin Günay ın işletmeciliğini yaptığı Günay Balık Lokantası yeni dekorasyonu ile daha da güzelleşti.

34 yıllık balık ustası olan Hüseyin Günay ın pişirdiği balıkların lezzeti, Karamürsel, Kocaeli ve Yalova Bölgesi hariç Marmara Bölge halkı tarafından da biliniyor.

Günay Balık Lokantasında gerek ızgara gerekse tava da pişen balıkların lezzetini başka bir yerde bulamayan balıkseverler, arkadaşlarına ve dostlarına Günay Balık Lokantasını tercih ettiklerini her fırsatta dile getiriyorlar.

Yeni Dekorasyon Muhteşem

Günay Balık Lokantası yeni dekorasyonu ile gözleri kamaştırıyor. Yeni ahşap masaları bir harika, Deniz ürünlerinden oluşan duvardaki tabloların 60 yaşında, deniz ürünlerinden yapılan özel konukların ağırlandığı masanın da 53 yaşında olduğu ve Cumhurbaşkanı Kenan Evren Paşanın arkadaşı olan Ereğlili rahmetli Hüseyin Dursun tarafından yapıldığı öğrenildi.

Lambaların üzerindeki abajurlarda tahtadan oymalı balık figürleri yer alıyor.

Yine Günay Balık Lokantasının tam ortasında kenarları camdan yapılmış şömine de balık lokantasına ayrı bir güzellik katmış.

Hafta sonu köy kahvaltısı

Günay Balık Lokantası, halkın isteği üzerine hafta sonu köy kahvaltı servisine başladı.

Kahvaltı ya ilginin çok yoğun olduğunu dile getiren Günay Balık Lokantasının sahibi Hüseyin Günay “ Grup kahvaltı rezervasyonları da alıyoruz. Lokantamızda servise sunduğumuz balıklar günlük ve tazedir.

İşletmemiz olarak kaliteden hiçbir zaman taviz vermiyoruz. Güler yüzlü personelimizle halkımızın hizmetindeyiz. Müşteri memnuniyeti temel prensibimizdir. Marmara Denizine sıfır olan balık lokantamız da Osman Gazi Köprüsü manzarasının eşsiz güzelliği de yer almaktadır.

Gerek balık yemek isteyenler, gerek hafta sonu köy kahvaltısı servisimize rezerve yaptırmak isteyenler 0.542.5121042 nolu telefondan bizlere ulaşabilirler” dedi.

Günay Balık Lokantası, Ereğli Mahallesi Kumyalı Caddesi No.27 Karamürsel / KOCAELİ

 

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı