Karamürsel Uçan Balon Anaokulu Öğrencileri yani Bugünün Küçükleri Yarının Büyükleri,”Çocuklar Gününde” KARSAD a yaptıkları ziyaret esnasında dalgıçlar tarafından denizin altından çıkartılan çöpleri görünce çok şaşırarak bugünün büyüklerine seslendiler. “ lütfen denizlerimize çöp atmayalım ve denizlerimizi temiz tutalım “ talimatı verdiler.

Karamürsel Su Altı Sporları Derneği KARSAD a Uçan Balon Anaokulu Öğrencileri “ Çocuklar Günü “ münasebetiyle ziyarette bulundular.

Uçan Balon Anaokulu öğrencileri, Bir Yıldız Eğitmen Ender Yılmaz dan denizi temiz tutmak için neler yapılması gerektiği konusunda bilgi aldılar.

KARSAD da görevli dalgıç Mehmet Ağaç tarafından denizin altından çıkartılan çöpler çocuklara gösterildi.

Denizin altından çıkartılan çöpleri gören Bugünün Küçükleri Yarının Büyükleri “ bizler çocuklar olarak çöplerimizi çöp kutularına atmalıyız. Tabi ki büyüklerimizde çöpleri denize değil çöp kutularına atsınlar. Biz çocuklar olarak geleceğimizde çöp ve pislik dolu denizler istemiyoruz diyerek özellikle büyüklere “Lütfen Denizlerimizi Temiz Tutalım. Geleceğimizde Pislik Dolu Deniz İstemiyoruz “Talimatı Verdiler.

KARSAD tarafından Çocuklar Günü münasebetiyle kendilerini ziyaret eden Uçan Balon Anaokulu öğrencilerine ikram da bulunuldu.

Uçan Balon Anaokulu öğretmenleri ile öğrencileri Karamürsel e KARSAD ı kazandırmasına destek veren Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile KARSAD Başkanı Zeki Şirinoğlu ile yönetimine ve ekibine güzel bir ev sahipliği yapmalarından dolayı ayrıca teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı