Sadettin Özalay ın Karamürsel Belediye Başkanı olarak görev yaptığı dönemde başkan yardımcılığı yapan, Eski Kocaeli Fuar Müdürü ve Kocaeli İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Feyzi Utaş, Akpartiden Karamürsel Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunu bugün saat.14.00 de Akparti Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel e yaptı.

Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusu esnasında eski Karamürsel Belediye Başkanı ve Kocaeli Zabıta Dairesi Başkanı Sadettin Özalay,Feyzi Utaş ın eşi Zeliha Utaş, Utaş ailesi ve yakınları ile partili üyeler katıldı. Karamürsel Belediye eski başkanı Saadettin Özalay, eski Akçat Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, eski Dereköy Belediye Başkanı Ali Kocabıçak ve eski Yalakdere Belediye Başkanı Osman Özgenç, Utaş'a destek vererek yanında oldu. 

Karamürsel Belediye Başkanlığı Aday Adaylık Başvurusu yapan Feyzi Utaş için düzenlenen törende konuşma yapan Akparti Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel “ Akpartili olarak geniş bir aileyiz. Büyük partiyiz. Büyük partilere çok çalışkan belediye başkanları yakışır.

Beni siyasete iten Sedat Özalay ile Feyzi Utaş ın sayesinde parti içerisinde birçok kademelerde görev alarak ilçe başkanlığına kadar yükseldim. Bugün belediye başkanlığı aday aday başvurusu yapan Feyzi Utaş ın Allah yar ve yardımcısı olsun “ dedi.

Karamürsel Belediye Başkan Aday Adayı Feyzi Utaş yaptığı konuşmasında “ Doğduğum, büyüdüğüm ve yaşadığım Karamürsel e güzel hizmetler vermek için belediye başkanlığına aday adayı oluyorum.

Hep Birlikte Yöneteceğiz

Belediyecilik konusunda bilgi ve birikimimi Karamürsel ilçesine aktarmak istiyorum. Karamürsel e güzel hizmet vermek benim onur ve vefa borcumdur. Eğer Belediye Başkan adayı olarak şahsıma görev verilirse öncelikle teşkilatımızla birlikte Akparti nin kuruluşundan bugüne kadar görev alan ve destek veren tüm kardeşlerimizi seçim çalışmalarına davet ederek yerel seçim çalışmalarında büyük bir heyecan yaşatacağım.

Karamürsel de hiçbir kimseyi ötekileştirmeden herkesim ile birlikte dayanışma içerisinde Karamürsel Belediyesini yöneteceğime söz veriyorum “ şeklinde açıklamada bulundu.

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı