Tarihinde ilk kez yer aldığı Süper Lig’de sezona çok iyi başlayan, zirve yarışı yapan Karamürselspor, önceki akşamda ligin genç ekiplerinden Güneşspor’a konuk oldu.

M.Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısında konuk ekip Oğuzhan’ın muhteşem golü ile 1-0 öne geçti, maçı da 3-0 kazandı, zirve takibini devam ettirdi.

 GÜNEŞSPOR’DAN HAKEM PESEN’E TEPKİ

M.Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan maça iki takımda etkili başladı, iki takımda fırsatlar buldu. Güneşspor, Okan ile fırsat buldu, kaleciyi aşan topu Ahmet Seyfi çizgiden çıkardı. 20’inci dakikada Ahmet Seyfi, Güneşsporlu Bedirhan’a sert bir harekette bulundu. Maçın hakemi Zafer Pesen pozisyonu devam ettirdi, Güneşsporlu teknik adam ve yöneticiler bu harekette kırmızı kart beklediler. Hemen arkasında ise Oğuzhan’ın müthiş golü geldi. Oğuzhan, yaklaşık 25 metreden sert bir vuruşla Güneşspor kalecisi Oğuzhan’ı avladı.

 ALİCAN’DAN BİR GOL, BİR ASİST

İkinci yarıya da konuk ekip yine atak başladı. Enes Metin’in pasında Enes Dışpınar’dan seken topu Alican kafayla tamamladı, skoru 2-0’a getirdi. İki farklı öne geçtikten sonra iyice rahatlayan Karamürselspor, üçüncü gol içinde fazla beklemedi. 68’de Alican’ın çok güzel ara pasını iyi değerlendiren Enes Metin, kaleci Oğuzhan ile karşı karşıya kaldı, vuruşu filelerle buluştu. Bu kritik maçı da 3-0 kazanan Karamürselspor yenilgisiz olarak, bir maçı eksik zirveyi takibe devam ediyor


 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı