Karamürsel de faaliyet gösteren Çalıklar Tekstil Ürünleri ve Dayanıklı Tüketim Malları Gıda ve İnşaat Tic.Ltd. Şti.nin sahiplerinden ve CHP Karamürsel Belediye Meclis Üyesi Ahmet Çalık, CHP Karamürsel ilçe örgütünde bugün saat 14.00 de ilçe başkanı Ali Kara ya Karamürsel Belediye Başkanlığına Aday Adayı başvurusunda bulundu.

CHP Karamürsel ilçe örgütünün konferans salonunda düzenlenen törende konuşma yapan CHP Karamürsel ilçe başkanı Ali Kara “ Ahmet Çalık ın Karamürsel Belediye Başkanlığına Aday Adayı olarak başvurusuna katılan davetli sayısının kalabalık olması bizleri mutlu etmiştir. Daha şimdiden böyle bir katılım olduğunu görerek önümüzdeki aylarda Karamürsel de yoğun bir destek göreceğimize delalettir.  Karamürsel Belediye Başkanlığını alacağımızdan hiçbir şüphem yoktur” ifadelerini kullandı.

 Karamürsel in Talihi Değişecek

CHP Karamürsel Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Çalık “ Bugün, Karamürsel in talihini değiştirecek, yenilenmenin, değişimin önünü açacak bir başlangıcın ilk adımına hepiniz şahitlik ediyorsunuz. Yapmış olduğum bu başvurunun, ilçemize ve hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.

İlçemizde 5 yıla yakın bir süredir belediye meclis üyeliği yapıyorum. Belediyeciliğin içinden geliyorum. Ayrıca uzun bir süredir ilçemizin çarşı merkezinde ticaret yapıyorum. Karamürsel imizin sosyal, siyasal, ticari ve ekonomik hayatının merkezinden geliyorum.

Karamürsel beni, ben Karamürsel i tanıyorum

Karamürsel beni, ben Karamürsel i tanıyorum. Bu ilçenin dertlerini de, bu dertlerin çarelerini de en iyi bilenlerdenim. Bütün bilgimi, birikimimi ve samimiyetimi ilçemiz için kullanmaya hazırım. Sizde hazır olun.

Güçlü bir çalışma ekibi, güçlü bir kampanya yönetimi ile birlikte başaracağız.

Adaletli, Ahlaklı ve Akıllı bir yönetim

Karamürsel imizde Adaletli, Ahlaklı, Akıllı bir yönetim anlayışına hakim kılacağız.

Bu yolda yalnız yürümeyeceğimizi biliyoruz. Her organizasyonumuzda daha istekli, heyecanlı ve yoğun bir katılım ile sizleri de yanımızda görmek istiyoruz. Eksilmek yok.

Sözlerimi Yunus Emre den şu dörtlükle bitirmek istiyorum.

Gelin tanış olalım

“Gelin tanış olalım, işi kolay kılalım, sevelim sevilelim dünya kimseye kalmaz” dedi.

CHP Karamürsel Belediye Başkan Aday Adaylığına başvuruda bulunan Ahmet Çalık a davetliler tarafından başarılar ile birlikte hayırlı olsun temennilerinde bulunuldu.

Atatürk Heykeli önünde çekilen hatıra fotoğrafın ardından davetlilerle tek tek tokalaşan Ahmet Çalık, katılan davetlilere teşekkür etti.

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı