İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Türkiye genelinde 81 il ve ilçe başkanları ile yönetimlerinin topluca istifa etmeleri istenmişti.

İYİ Parti Karamürsel ilçe başkanı Sabahattin Özkan ile yönetimi topluca istifalarını geçtiğimiz hafta sunmuştu.

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Karamürsel ilçe başkanlığına tekrar Sabahattin Özkan ın ataması yapıldı. Özkan, önümüzdeki günlerde yeni yönetimini oluşturarak Parti Merkezine sunmasının ardından 31 Mart 2019 da yapılacak olan Mahalli İdareler ve Yerel Seçim Çalışmalarına başlayacak.

Önümüzdeki haftalarda İYİ Parti Karamürsel ilçe teşkilatı tarafından belediye başkan aday adaylarının isimlerini kamuoyu ile paylaşılacağı öğrenildi.
Gazetemize açıklamada bulunan İYİ Parti Karamürsel ilçe başkanı Sabahattin Özkan" 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü Kutlar,Gazetecilerimizin Çalışmalarında başarılar dilerim. 31 Mart 2019 da yapılacak olan yerel seçimlerde  Karamürsel Belediyesinin anahtarlarını Genel Başkanımız Meral Akşener e hediye etmek için ne gerekirse yapacağız.Çalmadık kapı,sıkmadık el bırakmayacağız. Karamürsel halkını İYİ PARTİ çatısı altında toplanmaya davet ediyorum.ALLAH yardımcımız olsun " dedi.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı