Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Gönüllülük Ekibi tarafından Karamürsel Atatürk Ortaokuluna Müzik Sınıfı kazandırıldı.

Müzik Sınıfının açılış törenine, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Operasyonlar Direktörü Erdem Ülkümen, Eczacıbaşı İnsan Kaynakları Direktörü Eylem Özgür, Atatürk Ortaokulu Müdürü Mustafa Şahin, diğer okul müdürleri, öğretmenler, veliler ile öğrenciler katıldı.

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Operasyonlar Direktörü Erdem Ülkümen, Eczacıbaşı İnsan Kaynakları Direktörü Eylem Özgür, Atatürk Ortaokulu Müdürü Mustafa Şahin tarafından Müzik Sınıfının açılış kurdelesi kesildi.

Öğrencilerin yer aldığı dinletinin ardından konferans salonunda yapılan törende konuşma yapan Eczacıbaşı İnsan Kaynakları Direktörü Eylem Özgür “Topluluk olarak bu projeyle çocuklarımıza destek vermekten ve eğitime katkı bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Amacımız, çocuklarda müzik sevgisini uyandırmak, müzik becerilerini destekleyecek deneyimler sunmak, yeteneklerin erken yaşta keşfedilmesini sağlamak.

Büyük bir çaba ile ilgililerle ile iletişime geçen müzik öğretmenimiz Seda Kuş un emeği, Milli Eğitim Bakanlığımızın desteği ve aracılığı, Holding Kurumsal İletişim Ekibimizin yönlendirmeleri, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Gönüllülük Ekibinin konuyu tüm kalbiyle sahiplenerek yürüttüğü çalışmaları, bugün burada bulunan herkesin manevi desteği olmasa bugün burada olmazdık. Herkese destekleri ve çalışmaları için teşekkür ediyoruz.”açıklamasında bulundu.

Atatürk Ortaokulu Müzik Öğretmeni Seda Kuş ise, emeklerinden dolayı öğretmen arkadaşlarına ve öğrenci velileri ile okul müdürü ve yardımcılarına, Müzik Sınıfını okullarına kazandıran Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Gönüllülük Ekibine teşekkür etti.

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu yaptığı konuşmasında müziğin öneminden bahsetti. Atatürk Ortaokuluna Müzik Sınıfına kazandıran Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Gönüllülük Ekibine teşekkür etti.

Eğitime katkılarından dolayı Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ile Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Gönüllülük Ekibi adına Eczacıbaşı İnsan Kaynakları Direktörü Eylem Özgür ile, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Operasyonlar Direktörü Erdem Ülkümen e Atatürk Okulundan plaket takdim edildi.

Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Grubu tarafından okul bahçesinde verilen konser büyük ilgiyle izlendi.

Öğrenciler ile öğretmenler, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Grubu tarafından verilen konserdeki eserlere eşlik ederek doyasıya eğlendiler.

Program, kokteylin ardından sona erdi.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı