Gölcük Değirmendere de hayvan sever gönüllüler tarafından mahallelerine yapılan kedi evi, iş makinesi tarafından yıkıldı. Kedi evinde yaşayan yeni doğum yapmış anne kedi ile yavrularını öldürdükleri yetmeyip çöp konteynere atan evli çiftin insanlıktan hiç nasip almadıkları ortaya çıktı.

Değirmendere Yalı Mahallesi anfi tiyatro karşısında bulunan bir apartmanın yan boşluğunda bulunan arsa üzerinde sahibi olduğu kahvehane işletmesinden kedi evi yapılması izin alan Hayvan Gönülleri, Gölcük Belediyesinin sokak hayvanlarına sahip çıkmadığı, bir kedi evi bile yapmadığı kentte kedi evini kendi imkânları ile yaptılar.

Gönüllü hayvan severler tarafından kendi imkânları ile yapılan kedi evinde yeni doğum yapmış anne kedi ile yavrularını kalıyordu.  Kedi evinin yanında bulunan ve apartmanda yaşayan bir evli çiftin iş makinesini çağırarak bu kedi evini yıktırdığı, anne kedi ile yavrularını diri diri öldürdükten sonra çöp konteynere atıldığı iddia edildi.

Kedi evini yapan gönüllü hayvan severler durumu KİHAYKO temsilcisi Sabiha Kaya ya bildirdiler. Emniyete durumu bildiren ve bu canilerin cezalandırılmasını isteyen KİHAYKO temsilcisi Sabiha Kaya “ Yeni doğum yapmış anne kedi ile yavrularının diri diri öldürülüp çöp konteynirına atılması insanlıkla bağdaşmaz. Bu canileri şiddetle kınıyoruz. Vicdansız bu çiftin ceza alması için elimizden gelen her şeyi yağacağız” açıklamasında bulundu.

Gazetemize açıklamada bulunan Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Başkanı Selma Platin Pek “ İhbar sonucu olay yerine gittim.  Olay yerine çağrılan Orman ve su işleri yetkilileri tetkikte bulunup gerekli işleme başlamışlardır. KİHAYKO temsilcisi Sabiha Kaya ve gönüllü Meral Deniz ile yaptığı çalışma sonucu tüm kamera kayıtlarına rastlandı. Ve bu eylemi gerçekleştiren kişiler hakkında KİHAYKO temsilcisi Sabiha Kaya emniyette suç duyurusunda bulundu. Olayın takipçisiyiz. Bunu yapan karı-koca elini kollunu sallayarak gezmesin.Bu katliam,bu vahşettir “ dedi.

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı